Résidence Hameau de Flaine| Wintersport 2017/2018 boeken - Skivakantie incl. skipas | Bizztravel
0900-9350 70 cpg

EERLIJKE PRIJZEN bij ons inzicht in alle verplichte kosten

7
Résidence Hameau de Flaine

Frankrijk | Le Grand Massif | Flaine
  • Balkon of terras
  • Gratis pendeldienst naar pistes
  • Bosrijke omgeving
  Toon alle vakanties in Flaine

  Résidence Hameau de Flaine

  Appartementen Hameau de Flaine zijn ruime en sfeervolle appartementen gebouwd in Scandinavische stijl. Ze liggen net buiten Flaine in de wijk Hameau de Flaine. Voor de dagelijkse benodigdheden is er een supermarkt aanwezig. Met de skibus bent u zo in het centrum van Flaine en bij de pistes.

  Verzorging

  Voor € 55 per persoon kunt u in stap 2 van het boekingsproces een boodschappenpakket bijboeken. Wanneer u deze boekt krijgt u van de reisleiding een pakket waar u de hele week van kunt eten. Hierbij kunt u denken aan een ontbijt (excl. broodjes), avondeten met onder andere de ingrediënten voor het bereiden van chili con carne, chicken tonight, bami goreng, wraps, boerenkool, boeuf stroganoff en verschillende sausjes en kruiden. Eet u vegetarisch? Voor € 85 per persoon kunt u het vegetarische boodschappenpakket bijboeken. Hierbij kunt u denken aan een ontbijt (excl. broodjes), avondeten met onder andere salades, groentes, tortilla's, aardappelen, soep, rijst en verschillende sausjes en kruiden. Tevens krijgt u een schoonmaakpakket. In stap 2 van het boekingsproces kunt u de hele menu's zien (klik hiervoor op het vraagteken bij het betreffende kopje). Het voordeel is dat u geen lange wachttijden in restaurants heeft, maar dat u snel en gemakkelijk zelf een smaakvolle maaltijd op tafel zet. Beide boodschappenpakketten zijn te boeken van 17-12 t/m laatste aankomst 08-04.

  Let op

  - De appartementen zijn van verschillende eigenaren, waardoor de inrichting per appartement kan verschillen. De getoonde foto's dienen dan ook enkel als voorbeeld.
  - Wanneer u na sluitingstijd van het sleuteladres aankomt, wordt er een bedrag van €5,- per persoon in rekening gebracht.

  Foto's Résidence Hameau de Flaine

  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images