Residence Les Chalets de Valoria (Voordeeltarief)| Wintersport 2017/2018 boeken - Skivakantie incl. skipas | Bizztravel
0900-9350 70 cpg

EERLIJKE PRIJZEN bij ons inzicht in alle verplichte kosten

8,1
Residence Les Chalets de Valoria (Voordeeltarief)

Frankrijk | Valloire-Valmeinier | Valloire
  • Balkon of terras
  • WiFi en broodjesservice
  • Prachtig uitzicht over het dorp
  Toon alle vakanties in Valloire

  Residence Les Chalets de Valoria (Voordeeltarief)

  Zoekt u een ruim en verzorgd appartement in het bergdorp Valloire? Résidence Les Chalets Valoria liggen bergopwaarts, iets buiten het dorp en vlak aan de piste. U heeft hier een prachtig uitzicht over het dorp en de vallei. Om uw dag goed te beginnen kunt u gebruik maken van de broodjesservice.

  Verzorging

  Tegen een toeslag van € 195,- per persoon per week kunt u boeken op basis van halfpension. Verblijft u tijdens Kerst in Résidence Les Chalets de Valoria dan is de toeslag €210,- per persoon per week. Verblijft u tijdens Oud & Nieuw in Résidence Les Chalets de Valoria dan is de toeslag €215,- per persoon per week. U heeft dan een verplicht kerst of oud&nieuw diner inclusief. Voor kinderen van 2 t/m 10 jaar gelden er gereduceerde tarieven. Het halfpension wordt geserveerd in Restaurant Le Diablotin dat op circa 150 meter afstand ligt van Résidence Les Chalets de Valoria.
  Het halfpension bestaat uit een keuzemenu.
  Of:
  Voor € 55 per persoon kunt u in stap 2 van het boekingsproces een boodschappenpakket bijboeken. Wanneer u deze boekt krijgt u van de reisleiding een pakket waar u de hele week van kunt eten. Hierbij kunt u denken aan een ontbijt (excl. broodjes), avondeten met onder andere de ingrediënten voor het bereiden van chili con carne, chicken tonight, bami goreng, wraps, boerenkool, boeuf stroganoff en verschillende sausjes en kruiden. Eet u vegetarisch? Voor € 85 per persoon kunt u het vegetarische boodschappenpakket bijboeken. Hierbij kunt u denken aan een ontbijt (excl. broodjes), avondeten met onder andere salades, groentes, tortilla's, aardappelen, soep, rijst en verschillende sausjes en kruiden. Tevens krijgt u een schoonmaakpakket. In stap 2 van het boekingsproces kunt u de hele menu's zien (klik hiervoor op het vraagteken bij het betreffende kopje). Het voordeel is dat u geen lange wachttijden in restaurants heeft, maar dat u snel en gemakkelijk zelf een smaakvolle maaltijd op tafel zet. Beide boodschappenpakketten zijn te boeken van 17-12 t/m laatste aankomst 15-04.

  Foto's Residence Les Chalets de Valoria (Voordeeltarief)

  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images