Résidence Cassiopée - Paradiski, Frankrijk | Bizztravel Wintersport| Wintersport 2018/2019 boeken - Skivakantie incl. skipas | Bizztravel
0900-9350 lokaal tarief

EERLIJKE PRIJZEN bij ons inzicht in alle verplichte kosten

6,5
Résidence Cassiopée

Frankrijk | Paradiski | La Plagne
  • Schitterende vergezichten
  • Bagagedepot
  Toon alle vakanties in La Plagne

  Résidence Cassiopée

  Résidence Cassiopée is een groot appartementencomplex, vrijwel direct aan de piste in Belle Plagne. Ook het centrum ligt voor de deur; zodra je de résidence uitstapt zijn de gezellige winkeltjes en restaurants van Belle Plagne direct binnen handbereik. De appartementen zijn knus ingericht, met veel gebruik van hout.

  Let op: er verblijven veel grote groepen jongeren die tot overlast zouden kunnen zorgen in de appartementen van Résidence Cassiopée.

  Verzorging

  Tegen een toeslag van €24,50 per persoon per nacht kun je boeken op basis van halfpension. Verblijf je tijdens Kerst in Résidence Cassiopée, dan komt daar eenmalig €15,- per persoon extra bij. Verblijf je tijdens Oud&Nieuw in Résidence Cassiopée, dan komt daar eenmalig €35,- per persoon extra bij. Je hebt dan een verplicht kerst of oud&nieuw diner inclusief.
  Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar gelden er gereduceerde tarieven van €14,- per persoon per nacht. Voor het kerstdiner komt er eenmalig €7,50 per kind extra bij en voor het oud&nieuw diner komt er eenmalig €17,50 per kind extra bij.
  Het halfpension wordt geserveerd in Restaurant Maître Kanter dat op circa 350 meter afstand ligt.

  Let op

  Er verblijven veel grote groepen jongeren die tot overlast zouden kunnen zorgen in de appartementen van Résidence Cassiopée.

  Foto's Résidence Cassiopée

  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images