Chalets & Résidence de la Madeleine - Le Grand Domaine, Frankrijk | Bizztravel Wintersport| Wintersport 2019/2020 boeken - Skivakantie incl. skipas | Bizztravel
0900-9350 lokaal tarief

EERLIJKE PRIJZEN bij ons inzicht in alle verplichte kosten

Chalets & Résidence de la Madeleine

Frankrijk | Le Grand Domaine | St. Francois Longchamp
  • Luxe appartementen en chalets
  • Sfeervol en modern ingericht
  • Ideaal voor een kleine groep
  Toon alle vakanties in St. Francois Longchamp

  Chalets & Résidence de la Madeleine

  Op een mooie locatie in St. Francois Longchamp ligt Chalets & Résidence de la Madeleine. In de résidence vind je luxe 2-kamerappartementen en een aantal mooie chalets van verschillende grootte. Ideaal voor wie graag met een groep vrienden of familie op wintersport gaat. Zowel de appartementen als de chalets zijn modern, maar sfeervol ingericht. Ook qua ligging zit je hier goed. De chalets en appartementen bevinden zich vrijwel direct aan de piste en ook het centrum ligt om de hoek.

  Verzorging

  Tegen een toeslag van ca. €39,- per persoon per nacht kun je boeken op basis van halfpension. Het halfpension wordt geserveerd in Restaurant Le Lac Bleu wat zich op 100 meter van de résidence bevindt. De route naar het restaurant gaat over de piste en in de avond in het donker, waardoor je langer (ca. 20 minuten lopen) onderweg bent. Wil je tijdens kerst ook heerlijk genieten van een diner? Dan betaal je €32,- per persoon extra. Tijdens oud&nieuw kun je ook van een heerlijk diner genieten voor €82,- per persoon.  Voor kinderen van 2 t/m 12 jaar gelden er speciale kinderkortingen. Het ontbijt wordt geserveerd in buffetvorm van 8.00 - 9.30 uur en voor het diner kun je tussen 19.00 - 20.00 uur binnen komen.

  Let op

  Huisdieren zijn (op aanvraag) alleen toegestaan in de chalets. In de appartementen mogen geen huisdieren.

  Foto's Chalets & Résidence de la Madeleine

  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images