Résidence Le Rond Point des Pistes (Voordeeltarief) - Le Grand Domaine, Frankrijk | Bizztravel Wintersport| Wintersport 2019/2020 boeken - Skivakantie incl. skipas | Bizztravel
0900-9350 lokaal tarief

EERLIJKE PRIJZEN bij ons inzicht in alle verplichte kosten

6,8
Résidence Le Rond Point des Pistes (Voordeeltarief)

Frankrijk | Le Grand Domaine | St. Francois Longchamp
  • Supermarkt en bakker onder de residence
  • Appartementen met balkon of terras
  • La Grotte du Yeti dichtbij
  Toon alle vakanties in St. Francois Longchamp

  Résidence Le Rond Point des Pistes (Voordeeltarief)

  Résidence Le Rond Point des Pistes is een comfortabel complex op 1600 meter hoogte, net buiten het centrum van St. Francois Longchamp 1650. De résidence ligt direct aan de groene piste Le Soleil en ook enkele rode en blauwe pistes eindigen hier. De stoeltjeslift Marquis start ook op slechts enkele passen lopen. De appartementen zijn verzorgd en comfortabel ingericht. De résidence is verdeeld over 2 gebouwen die naast elkaar liggen en met elkaar verbonden zijn. Onder de appartementen bevinden zich een aantal winkels waaronder een bakker en een supermarkt. Ook is het niet ver naar de Yeti bar, waar het elke avond feest is. Voor wat vermaak loop je zo naar de gezellige dorpskern van St. Francois, waar je in een van de restaurants kunt genieten van een heerlijk diner.

  Verzorging

  Tegen een toeslag van ca. €38,- per persoon per nacht kun je boeken op basis van halfpension. Het halfpension wordt geserveerd in Restaurant Le Lac Bleu wat zich op 800 meter van de résidence bevindt. De route naar het restaurant gaat over de piste en in het donker, waardoor je langer onderweg bent. Voor kinderen van 2 t/m 12 jaar gelden er speciale kinderkortingen. Het ontbijt wordt geserveerd in buffetvorm van 8.00 - 9.30 uur en voor het diner kun je tussen 19.00 - 20.00 uur binnen komen.

  Overige informatie

  De bedbank in de woonkamer in de 2-kamerappartementen algemeen is 1.20 meter breed.

  Let op

  Bij het voor de eerste keer inloggen op het wifi netwerk in de résidence moet er per Visa- of Mastercard worden betaald. De kosten hiervoor bedragen:
  € 6 per dag, € 12 per 3 dagen, € 20 per week of € 30 per 2 weken. Er kan ook gekozen worden voor een familie-verbinding: € 34 per week voor max. 3 apparaten en € 51 voor 2 weken voor max. 3 apparaten.

  Foto's Résidence Le Rond Point des Pistes (Voordeeltarief)

  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images