Résidence Odalys Le Hameau de St. Francois (voordeeltarief) - Le Grand Domaine, Frankrijk | Bizztravel Wintersport| Wintersport 2019/2020 boeken - Skivakantie incl. skipas | Bizztravel
0900-9350 lokaal tarief

EERLIJKE PRIJZEN bij ons inzicht in alle verplichte kosten

6,2
Résidence Odalys Le Hameau de St. Francois (voordeeltarief)

Frankrijk | Le Grand Domaine | St. Francois Longchamp
  • Geschikt voor groepen
  • Voordelige keuze
  Toon alle vakanties in St. Francois Longchamp

  Résidence Odalys Le Hameau de St. Francois (voordeeltarief)

  Residence Le Hameau de St. Francois is een gunstig gelegen appartementencomplex aan de rand van St. Francois Longchamp op 1600 meter hoogte. De résidence bestaat uit 2 naast elkaar gelegen gebouwen en beide grenzen ze direct aan een stuk waar verschillende pistes bij elkaar komen, zoals de groene piste Le Soleil, de groene piste Chemin de 1450 (die afdaalt tot aan St. Francois 1450) en de blauwe pistes Rimolard en Le Marquis. Hier vind je ook de dichtstbijzijnde liften, namelijk de stoeltjeslift Marquis en de sleeplift Sapin.

  De appartementen zijn eenvoudig, maar netjes ingericht. Vanaf het balkon heb je een geweldig uitzicht over de omgeving. Ontspanning vind je in het balneo therapie center, waar je verschillende baden en spa's vindt en een beautycenter. De avond sluit je af met een lekker diner in een restaurant in de buurt en met een après-ski drankje in de Yeti bar. Deze bevindt zich onder de residence.

  Verzorging

  Tegen een toeslag van ca. €38,- per persoon per nacht kun je boeken op basis van halfpension. Het halfpension wordt geserveerd in Restaurant Le Lac Bleu wat zich op 800 meter van de résidence bevindt. De route naar het restaurant gaat over de piste en in de avond in het donker, waardoor je langer (ca. 20 minuten lopen) onderweg bent. Voor kinderen van 2 t/m 12 jaar gelden er speciale kinderkortingen. Het ontbijt wordt geserveerd in buffetvorm van 8.00 - 9.30 uur en voor het diner kun je tussen 19.00 - 20.00 uur binnen komen.

  Let op

  • In hetzelfde gebouw bevindt zich ook de après-ski bar La Grotte du Yeti. Hier kun je enige geluidshinder van ondervinden.
  • Er zijn verschillende prijzen voor de wifi. Je kunt de wifi voor maximaal 2 apparaten kopen en niet tegelijk gebruik maken van de wifi. De prijzen zijn als volgt:
   12 uur onbeperkt toegang: €5,00
   1 dag onbeperkt toegang: €8,00
   2 dagen onbeperkt toegang: €13,00
   4 dagen onbeperkt toegang: €18,00
   7 dagen onbeperkt toegang: €20,00

  Foto's Résidence Odalys Le Hameau de St. Francois (voordeeltarief)

  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images