Résidence Les Pléïades - Le Grand Massif, Frankrijk | Bizztravel Wintersport| Wintersport 2017/2018 boeken - Skivakantie incl. skipas | Bizztravel
0900-9350 70 cpg

EERLIJKE PRIJZEN bij ons inzicht in alle verplichte kosten

8,4
Résidence Les Pléïades

Frankrijk | Le Grand Massif | Flaine
  • Balkon op het zuiden
  • WiFi in appartement
  • Wasservice
  • Shuttlebus stopt voor de deur
  Toon alle vakanties in Flaine

  Résidence Les Pléïades

  Résidence Les Pléïades ligt centraal in Flaine, op loopafstand van de piste. U kunt ook de shuttlebus nemen die voor de deur stopt en u in 3 minuten naar de piste brengt. Bovendien kunt u op uw gemak in uw appartement gebruik maken van WiFi.

  Verzorging

  Tegen een toeslag van € 199 per persoon per 7 dagen of € 150 per persoon per 5 dagen kunt u boeken op basis van halfpension. Verblijft u tijdens Oud & Nieuw in Résidence Les Pléïades dan is de toeslag € 269 per persoon per 7 dagen of € 220 per persoon per 5 dagen. U heeft dan een verplicht oud&nieuw diner inclusief. Het ontbijt wordt geserveerd in Restaurant L'Eloge en het diner wordt geserveerd in Restaurant Michet. Restaurant L'Eloge ligt op 1,2 kilometer van de résidence en Restaurant Michet ligt op 300 meter van de résidence. Het ontbijt wordt tussen 8.00 en 10.00 uur geserveerd en het diner wordt tussen 19.00 en 19.30 geserveerd. Bij grote drukte zijn er 2 shifts voor het diner en beginnen deze om 18.00 en 20.00 uur.
  Of:
  Voor € 55 per persoon kunt u in stap 2 van het boekingsproces een boodschappenpakket bijboeken. Wanneer u deze boekt krijgt u van de reisleiding een pakket waar u de hele week van kunt eten. Hierbij kunt u denken aan een ontbijt (excl. broodjes), avondeten met onder andere de ingrediënten voor het bereiden van chili con carne, chicken tonight, bami goreng, wraps, boerenkool, boeuf stroganoff en verschillende sausjes en kruiden. Eet u vegetarisch? Voor € 85 per persoon kunt u het vegetarische boodschappenpakket bijboeken. Hierbij kunt u denken aan een ontbijt (excl. broodjes), avondeten met onder andere salades, groentes, tortilla's, aardappelen, soep, rijst en verschillende sausjes en kruiden. Tevens krijgt u een schoonmaakpakket. In stap 2 van het boekingsproces kunt u de hele menu's zien (klik hiervoor op het vraagteken bij het betreffende kopje). Het voordeel is dat u geen lange wachttijden in restaurants heeft, maar dat u snel en gemakkelijk zelf een smaakvolle maaltijd op tafel zet. Beide boodschappenpakketten zijn te boeken van 17-12 t/m laatste aankomst 08-04.

  Foto's Résidence Les Pléïades

  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images