Résidence Les Terrasses De Veret (voordeeltarief) - Le Grand Massif, Frankrijk | Bizztravel Wintersport| Wintersport 2018/2019 boeken - Skivakantie incl. skipas | Bizztravel
0900-9350 lokaal tarief

EERLIJKE PRIJZEN bij ons inzicht in alle verplichte kosten

6,9
Résidence Les Terrasses De Veret (voordeeltarief)

Frankrijk | Le Grand Massif | Flaine
  • Zwembad, sauna en jacuzzi
  • Receptie met WiFi
  • Moderne appartementen
  • Perfecte ligging naast de piste en de lift
  Toon alle vakanties in Flaine

  Résidence Les Terrasses De Veret (voordeeltarief)

  Modern ingerichte appartementen met een ideale ligging direct naast de piste en de skilift. U vindt diverse winkels naast de appartementen, net als een après-ski bar en een lift naar het centrum van Flaine Forum. Na een dag op de ski's geniet u van het heerlijke verwarmde binnenzwembad, de sauna of de jacuzzi.

  Verzorging

  Tegen een toeslag van € 199 per persoon per week kunt u boeken op basis van halfpension. Verblijft u tijdens Oud & Nieuw in Résidence Les Terrasses de Veret dan is de toeslag € 269 per persoon per week. U heeft dan een verplicht oud&nieuw diner inclusief. Het ontbijt wordt geserveerd in Restaurant L'Eloge en het diner wordt geserveerd in Restaurant Michet. Restaurant L'Eloge ligt op 750 meter van de résidence en Restaurant Michet ligt op 250 meter van de résidence. Dit restaurant bevindt zich bij de piste, waardoor het lastiger te bereiken is. Het ontbijt wordt tussen 8.00 en 10.00 uur geserveerd en het diner wordt tussen 19.00 en 19.30 geserveerd. Bij grote drukte zijn er 2 shifts voor het diner en beginnen deze om 18.00 en 20.00 uur.
  Of:
  Voor € 55 per persoon kunt u in stap 2 van het boekingsproces een boodschappenpakket bijboeken. Wanneer u deze boekt krijgt u van de reisleiding een pakket waar u de hele week van kunt eten. Hierbij kunt u denken aan een ontbijt (excl. broodjes), avondeten met onder andere de ingrediënten voor het bereiden van chili con carne, chicken tonight, bami goreng, wraps, boerenkool, boeuf stroganoff en verschillende sausjes en kruiden. Eet u vegetarisch? Voor € 85 per persoon kunt u het vegetarische boodschappenpakket bijboeken. Hierbij kunt u denken aan een ontbijt (excl. broodjes), avondeten met onder andere salades, groentes, tortilla's, aardappelen, soep, rijst en verschillende sausjes en kruiden. Tevens krijgt u een schoonmaakpakket. In stap 2 van het boekingsproces kunt u de hele menu's zien (klik hiervoor op het vraagteken bij het betreffende kopje). Het voordeel is dat u geen lange wachttijden in restaurants heeft, maar dat u snel en gemakkelijk zelf een smaakvolle maaltijd op tafel zet. Beide boodschappenpakketten zijn te boeken van 17-12 t/m laatste aankomst 08-04.

  Parkeerinformatie

  Voor € 39 per persoon kunt u in stap 2 van het boekingsproces een boodschappenpakket bijboeken. Wanneer u deze boekt krijgt u van de reisleiding een pakket waar u de hele week van kunt eten. Hierbij kunt u denken aan een ontbijt (excl. broodjes), avondeten met onder andere pannenkoeken, aardappelen, groenten, vlees, pasta en verschillende sausjes en kruiden. Tevens krijgt u een schoonmaakpakket. In stap 2 van het boekingsproces kunt u het hele menu zien (klik hiervoor op het vraagteken bij het betreffende kopje). Het voordeel is dat u geen lange wachttijden in restaurants heeft, maar dat u snel en gemakkelijk zelf een smaakvolle maaltijd op tafel zet. Het boodschappenpakket is te boeken van 20-12 t/m laatste aankomst 21-03. Dit seizoen is een vegetarisch boodschappenpakket helaas niet mogelijk.

  Let op

  Bij optionele faciliteiten staan er 3 soorten handdoekenpakketten: een handdoek (€3,-), een badlaken (€4,-) en een badmat (€3,-). Verder staan er 2 soorten eindschoonmaak: een dagelijkse schoonmaak (€24, -) en een tussentijdse schoonmaak (€34, -).

  Foto's Résidence Les Terrasses De Veret (voordeeltarief)

  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images