Résidence Les Toits du Devoluy (voorheen Les Chaumettes) - Le Massif du Dévoluy, Frankrijk | Bizztravel Wintersport| Wintersport 2020/2021 boeken - Skivakantie incl. skipas | Bizztravel
0900-9350 lokaal tarief

EERLIJKE PRIJZEN bij ons inzicht in alle verplichte kosten

7,4
Résidence Les Toits du Devoluy (voorheen Les Chaumettes)

Frankrijk | Le Massif du Dévoluy | Superdévoluy
  • Nette appartementen
  • Vriendelijk personeel
  Toon alle vakanties in Superdévoluy

  Résidence Les Toits du Devoluy (voorheen Les Chaumettes)

  Résidence Les Toits du Devoluy is een leuke résidence op nog geen 100 meter van zowel de piste als de lift in Superdevoluy. Ideaal gelegen dus. De sfeervolle appartementen zijn van alle gemakken voorzien om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. De résidence ligt op loopafstand van het centrum, waar vele restaurants en barren te vinden zijn. Geniet van een onbezorgde wintersportvakantie in Résidence Les Toits du Devoluy!

  Verzorging

  Tegen een toeslag van €149 per persoon per week kunt u boeken op basis van halfpension. Voor kinderen t/m 12 jaar geldt er een speciale kinderkorting op deze toeslag. Het halfpension wordt geserveerd in Red Cap Bar & Restaurant, wat zich op 200 meter van de résidence bevindt. Indien u vegetarisch bent, dit graag bij boeking aangeven.

  Let op

  Het diner van het halfpension is niet geschikt voor vegetariërs. Er wordt per avond een vaste maaltijd geserveerd. Deze maaltijden kunnen vlees of vis bevatten. Indien u vegetarisch bent is het belangrijk dat u dit bij het boeken aangeeft. Het restaurant kan dan een aparte maaltijd voor u klaarmaken.

  Foto's Résidence Les Toits du Devoluy (voorheen Les Chaumettes)

  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images