Résidence Les Hauts de Preclaux - Les Orres, Frankrijk | Bizztravel Wintersport| Wintersport 2019/2020 boeken - Skivakantie incl. skipas | Bizztravel
0900-9350 lokaal tarief

EERLIJKE PRIJZEN bij ons inzicht in alle verplichte kosten

7,4
Résidence Les Hauts de Preclaux

Frankrijk | Les Orres | Les Orres
  • Verzorgde appartementen
  • Naast de skilift Préclaux
  • Verwarmd zwembad en sauna
  • Spelletjesruimte
  Toon alle vakanties in Les Orres

  Résidence Les Hauts de Preclaux

  De appartementen van Résidence Les Hauts de Preclaux zijn verdeeld over twee gebouwen, centraal gelegen in de wijk Bois Méan op 1800 meter hoogte. Voor de deur bevindt zich direct de skilift Préclaux die je zo het mooie skigebied in brengt. De groene pistes Bois Méan en Préclaux komen ook weer uit bij de résidence. De meeste appartementen zijn in de zomer van 2016 gerenoveerd en bieden je een comfortabel en net onderkomen. Opwarmen kan rond de open haard in de lobby, in het verwarmde buitenzwembad of in een van de 4 sauna's. De openbare ruimtes zijn in de herfst van 2016 volledig gerenoveerd. Op het centrale plein voor de residence vind je verschillende bars en restaurants.
  Dé afdaling van het gebied is toch wel de rode afdaling die begint bij de piste Génépi en over gaat in Grand'Cabane, aan de rand van het skigebied. Deze 7 kilometer lange piste, waarbij je een hoogteverschil van 1100 meter aflegt biedt je een uitzonderlijk panorama over de omgeving. Let op dat een deel van de piste een vrij smalle doorgang betreft.

  Verzorging

  Tegen een toeslag van ca. €33,- per persoon per nacht kun je boeken op basis van halfpension. Verblijf je tijdens Kerst in Résidence Les Hauts de Preclaux, dan komt daar eenmalig ca. €23,- per persoon extra bij. Verblijf je tijdens Oud&Nieuw in Résidence Les Hauts de Preclaux, dan komt daar eenmalig ca. €36,- per persoon extra bij. Je hebt dan een verplicht kerst of oud&nieuw diner inclusief.
  Voor kinderen van 2 t/m 11 jaar gelden er gereduceerde tarieven van ca. €16,50 per persoon per nacht. Voor het kerstdiner komt er eenmalig ca. €8,- per kind extra bij en voor het oud&nieuw diner komt er eenmalig ca. €14,- per kind extra bij.
  Het halfpension wordt geserveerd in Restaurant Winterlounge dat zich in de résidence bevindt.

  Let op

  • De wifi is alleen beschikbaar wanneer de receptie open is, van 9.00 - 13.00 uur en van 15.00 - 19.00 uur.
  • De meeste kamers zijn gerenoveerd, maar het kan in drukke weken voorkomen dat je een niet gerenoveerde kamer krijgt.

  Foto's Résidence Les Hauts de Preclaux

  Images
  Images
  2-kamerappartement type A
  2-kamerappartement pistezijde type B
  4-kamerappartement algemeen
  Images
  Images
  2-kamerappartement type B
  2-kamerappartement type B
  Images
  Images
  Images
  Studio
  3-kamerappartement pistezicht type B
  3-kamerappartement type B
  Images
  Images
  Images