Résidence Odalys Les Alpages du Corbier - Voordeeltarief - Les Sybelles, Frankrijk | Bizztravel Wintersport| Wintersport 2020/2021 boeken - Skivakantie incl. skipas | Bizztravel
0900-9350 lokaal tarief

EERLIJKE PRIJZEN bij ons inzicht in alle verplichte kosten

8
Résidence Odalys Les Alpages du Corbier - Voordeeltarief

Frankrijk | Les Sybelles | Le Corbier
  • Verwarmd buitenzwembad en sauna
  • Prachtige ligging
  Toon alle vakanties in Le Corbier

  Résidence Odalys Les Alpages du Corbier - Voordeeltarief

  Résidence Les Alpages du Corbier is prachtig gelegen, direct aan de blauwe piste Saut en op slechts enkele meters van de stoeltjeslift Grand Crozat. De drie gebouwen waarover de appartementen verdeeld zijn, zijn tegen de berg opgebouwd en liggen rondom het verwarmde buitenzwembad. De appartementen zijn verzorgd en gezellig ingericht en op het balkon is het heerlijk genieten van de winterzon. Om een lange dag goed af te sluiten kun je nog lekker een duik nemen in het verwarmde buitenzwembad, of tegen een kleine vergoeding nog even opwarmen in de sauna.

  Verzorging

  Tegen een toeslag van ca. €32,50 per persoon per nacht kun je boeken op basis van halfpension. Tegen een toeslag van ca. €23,- per persoon per nacht kun je enkel het diner bij boeken. Voor kinderen van 4 t/m 8 jaar geldt er voor het halfpension een korting van ca. €15,-per kind per nacht en voor het diner geldt er een korting van ca. €12,- per kind per nacht. Voor kinderen van 9 t/m 12 jaar geldt er een korting van ca. €8,- per kind per nacht voor het halfpension en voor het diner geldt er een korting van ca. €6,- per kind per nacht.


  Verblijf je tijdens Kerst in Résidence Odalys Les Alpages du Corbier, dan komt daar eenmalig ca. €22,- per persoon extra bij. Voor kinderen van 4-8 jaar geldt een korting van ca. €12,- en voor kinderen van 9-12 jaar een korting van ca. €9,-. Verblijf je tijdens Oud&Nieuw in Résidence Odalys Les Alpages du Corbier, dan komt daar eenmalig ca. €35,20 per persoon extra bij. Voor kinderen van 4-8 jaar geldt er een korting van ca. €18,-  en voor kinderen van 9-12 jaar een korting van ca. €14,- . Je hebt dan een verplicht kerst of oud&nieuw diner inclusief. Het halfpension en het diner wordt geserveerd in het restaurant van de résidence.

  Foto's Résidence Odalys Les Alpages du Corbier - Voordeeltarief

  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images