Résidence Odalys Les Alpages du Corbier - Voordeeltarief - Les Sybelles, Frankrijk | Bizztravel Wintersport| Wintersport 2018/2019 boeken - Skivakantie incl. skipas | Bizztravel
0900-9350 lokaal tarief

EERLIJKE PRIJZEN bij ons inzicht in alle verplichte kosten

7
Résidence Odalys Les Alpages du Corbier - Voordeeltarief

Frankrijk | Les Sybelles | Le Corbier
  • Verwarmd buitenzwembad en sauna
  • Prachtige ligging
  Toon alle vakanties in Le Corbier

  Résidence Odalys Les Alpages du Corbier - Voordeeltarief

  Résidence Les Alpages du Corbier is prachtig gelegen, direct aan de blauwe piste Saut en op slechts enkele meters van de stoeltjeslift Grand Crozat. De drie gebouwen waarover de appartementen verdeeld zijn, zijn tegen de berg opgebouwd en liggen rondom het verwarmde buitenzwembad. De appartementen zijn verzorgd en gezellig ingericht en op het balkon is het heerlijk genieten van de winterzon. Om een lange dag goed af te sluiten kun je nog lekker een duik nemen in het verwarmde buitenzwembad, of tegen een kleine vergoeding nog even opwarmen in de sauna.

  Verzorging

  Tegen een toeslag van €31,- per persoon per nacht kun je boeken op basis van halfpension. Verblijf je tijdens Kerst in Résidence Odalys Les Alpages du Corbier, dan komt daar eenmalig €21,25 per persoon extra bij (zowel voor volwassenen als kinderen). Verblijf je tijdens Oud&Nieuw in Résidence Odalys Les Alpages du Corbier, dan komt daar eenmalig €34,- per persoon extra bij (zowel voor volwassenen als kinderen). Je hebt dan een verplicht kerst of oud&nieuw diner inclusief.
  Voor kinderen van 4 t/m 8 jaar is de toeslag €14,45 per persoon per nacht en voor kinderen van 9 t/m 12 jaar is de toeslag €21,25 per persoon per nacht.
  Het halfpension wordt geserveerd in het restaurant van de résidence.

  Foto's Résidence Odalys Les Alpages du Corbier - Voordeeltarief

  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images