Odalys Les Chalets de la Porte des Saisons - Voordeeltarief - Les Sybelles, Frankrijk | Bizztravel Wintersport| Wintersport 2019/2020 boeken - Skivakantie incl. skipas | Bizztravel
0900-9350 lokaal tarief

EERLIJKE PRIJZEN bij ons inzicht in alle verplichte kosten

5,7
Odalys Les Chalets de la Porte des Saisons - Voordeeltarief

Frankrijk | Les Sybelles | St. Sorlin d'Arves
  • Sauna en zwembad
  • Shuttle naar piste en centrum
  Toon alle vakanties in St. Sorlin d'Arves

  Odalys Les Chalets de la Porte des Saisons - Voordeeltarief

  Verspreid over een aantal sfeervolle bergchalets, liggen de appartementen van Residence Odalys Les Chalets de la Portes des Saisons. Ze bevinden zich op slechts 200 meter van de groene piste Boulevards. De appartementen zijn aangenaam en knus ingericht, waardoor het na een dag op de piste heerlijk thuiskomen is. Even geen zin in sneeuw en kou? Trek dan lekker een baantje in het binnenzwembad of kom weer op temperatuur in de sauna van de résidence. De avond begin je goed met een heerlijke raclette maaltijd in je appartement. Bij de receptie is er een raclettegrill te huur. De avond sluit je af met een feestje in de Yeti bar, La Grotte du Yeti. Na 5 minuten sta je hier al te hossen.

  Verzorging

  Tegen een toeslag van ca. €23,- per persoon per nacht kun je boeken op basis van halfpension. Voor kinderen van 2 t/m 8 jaar is de toeslag ca. €16,55 per persoon per nacht. Het halfpension wordt geserveerd in Restaurant Le Barock, wat zich op 250 meter van de résidence bevindt. Het ontbijt wordt in buffetvorm geserveerd en 's avonds is er van 19.00 uur tot 20.30 uur de mogelijkheid om binnen te komen voor een 3-gangendiner.

  Overige informatie

  Wanneer je een 2-kamerappartement type A boekt krijg je een 2-kamerappartement OF een 1-kamerappartement cabine.

  Let op

  De lift bevindt zich in het hoofdgebouw.

  Foto's Odalys Les Chalets de la Porte des Saisons - Voordeeltarief

  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images