Residence Les Balcons de Val Thorens - Extra ingekocht - Les Trois Vallées, Frankrijk | Bizztravel Wintersport| Wintersport 2020/2021 boeken - Skivakantie incl. skipas | Bizztravel
0900-9350 lokaal tarief

EERLIJKE PRIJZEN bij ons inzicht in alle verplichte kosten

7,3
Residence Les Balcons de Val Thorens - Extra ingekocht

Frankrijk | Les Trois Vallées | Val Thorens
  • Zwembad, sauna en fitness
  • Ruime chaletappartementen
  Toon alle vakanties in Val Thorens

  Residence Les Balcons de Val Thorens - Extra ingekocht

  Met een groot gezelschap vakantie vieren in Val Thorens? Deze ruime appartementen in houten chalets liggen bovenin Val Thorens op loopafstand van de piste en het gezellige centrum. In het hoofdgebouw is een wellnesscentrum met zwembad, sauna en fitness om na het skiën heerlijk te ontspannen.

  Verzorging

  Tegen een toeslag van €35,- per persoon per nacht kun je boeken op basis van halfpension. Verblijf je tijdens Kerst in Résidence Les Balcons de Val Thorens, dan kun je voor €11,- per persoon extra het kerstdiner bijboeken. Verblijf je tijdens Oud&Nieuw in Résidence Les Balcons de Val Thorens, dan kun je voor €25,- per persoon het oud&nieuw diner bijboeken. Het kerst- en oud&nieuw diner zijn optioneel.
  Voor kinderen van 3 t/m 11 jaar gelden er gereduceerde tarieven van €17,- per persoon per nacht. Voor het kerstdiner komt er eenmalig €5,50 per kind extra bij en voor het oud&nieuw diner komt er eenmalig €12,50 per kind extra bij. Het kerst- en oud&nieuw diner zijn optioneel.
  Het halfpension bestaat uit een keuzemenu en wordt geserveerd in Restaurant L'Auberge des Balcons dat op circa 50 meter afstand ligt.

  Let op

  • Bij een verblijf in Résidence Les Balcons de Val Thorens is het noodzakelijk dat de hoofdboeker 18 jaar of ouder is.
  • Je kunt een parkeerplaats reserveren bij jouw accommodatie en het is noodzakelijk dat dit vooraf gebeurt. Betalen doe je ter plaatse. Indien de parkeerplaatsen vol zijn, kun je een parkeerplaats reserveren via https://www.valthoparc.fr/. Zie ook het kopje 'vervoersinfo' onder de bestemmingsinformatie.

  Foto's Residence Les Balcons de Val Thorens - Extra ingekocht

  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images