Résidences Val Thorens Centre - Les Trois Vallées, Frankrijk | Bizztravel Wintersport| Wintersport 2020/2021 boeken - Skivakantie incl. skipas | Bizztravel
0900-9350 lokaal tarief

EERLIJKE PRIJZEN bij ons inzicht in alle verplichte kosten

Résidences Val Thorens Centre

Frankrijk | Les Trois Vallées | Val Thorens
  • Basic appartementen
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  Toon alle vakanties in Val Thorens

  Résidences Val Thorens Centre

  Résidence Val Thorens Centre is de verzamelnaam voor een aantal basic appartementen in het centrum van Val Thorens. In welk appartement u ook terecht komt, u geniet in elk geval van de ligging, het is namelijk op loopafstand van de lift en de piste. De appartementen zijn van privé-eigenaren en hebben een gunstige prijs. U hoort ter plaatse in welk appartement u verblijft.

  Verzorging

  Voor € 39 per persoon kunt u in stap 2 van het boekingsproces een boodschappenpakket bijboeken. Wanneer u deze boekt krijgt u van de reisleiding een pakket waar u de hele week van kunt eten. Hierbij kunt u denken aan een ontbijt (excl. broodjes), avondeten met onder andere pannenkoeken, aardappelen, groenten, vlees, pasta en verschillende sausjes en kruiden. Tevens krijgt u een schoonmaakpakket. In stap 2 van het boekingsproces kunt u het hele menu zien (klik hiervoor op het vraagteken bij het betreffende kopje). Het voordeel is dat u geen lange wachttijden in restaurants heeft, maar dat u snel en gemakkelijk zelf een smaakvolle maaltijd op tafel zet. Het boodschappenpakket is te boeken van 20-12 t/m laatste aankomst 21-03. Dit seizoen is een vegetarisch boodschappenpakket helaas niet mogelijk.

  Let op

  De appartementen liggen verspreid over Val Thorens en zijn van verschillende eigenaren, waardoor de inrichting per appartement kan verschillen. De getoonde foto's dienen dan ook enkel als voorbeeld.

  Foto's Résidences Val Thorens Centre

  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images