Résidences Val Thorens Immobilier - Les Trois Vallées, Frankrijk | Bizztravel Wintersport| Wintersport 2020/2021 boeken - Skivakantie incl. skipas | Bizztravel
0900-9350 lokaal tarief

EERLIJKE PRIJZEN bij ons inzicht in alle verplichte kosten

Résidences Val Thorens Immobilier

Frankrijk | Les Trois Vallées | Val Thorens
  • Eenvoudige appartementen
  • Centrale ligging
  Toon alle vakanties in Val Thorens

  Résidences Val Thorens Immobilier

  Résidences Val Thorens Immobilier is een verzamelnaam voor verschillende appartementen verspreid over Val Thorens. Allemaal hebben ze een centrale ligging in het dorp met zowel de piste als het gezellige centrum op loopafstand.

  Verzorging

  Voor € 39 per persoon kunt u in stap 2 van het boekingsproces een boodschappenpakket bijboeken. Wanneer u deze boekt krijgt u van de reisleiding een pakket waar u de hele week van kunt eten. Hierbij kunt u denken aan een ontbijt (excl. broodjes), avondeten met onder andere pannenkoeken, aardappelen, groenten, vlees, pasta en verschillende sausjes en kruiden. Tevens krijgt u een schoonmaakpakket. In stap 2 van het boekingsproces kunt u het hele menu zien (klik hiervoor op het vraagteken bij het betreffende kopje). Het voordeel is dat u geen lange wachttijden in restaurants heeft, maar dat u snel en gemakkelijk zelf een smaakvolle maaltijd op tafel zet. Het boodschappenpakket is te boeken van 20-12 t/m laatste aankomst 21-03. Dit seizoen is een vegetarisch boodschappenpakket helaas niet mogelijk.

  Let op

  De appartementen zijn van verschillende eigenaren, waardoor de inrichting per appartement kan verschillen. De getoonde foto's dienen dan ook enkel als voorbeeld.

  Foto's Résidences Val Thorens Immobilier

  Images
  Images
  Images
  Images
  Images