Résidence Les Chalets de Florence - Valfréjus, Frankrijk | Bizztravel Wintersport| Wintersport 2019/2020 boeken - Skivakantie incl. skipas | Bizztravel
0900-9350 lokaal tarief

EERLIJKE PRIJZEN bij ons inzicht in alle verplichte kosten

8,1
Résidence Les Chalets de Florence

Frankrijk | Valfréjus | Valfréjus
  • Skilockers
  • Wellness in Darjeeling Club
  Toon alle vakanties in Valfréjus

  Résidence Les Chalets de Florence

  Résidence Les Chalets de Florence is een mooie résidence korte loopafstand van het centrum van Valfréjus. Ook de groene piste en de stoeltjeslift Arrondaz liggen vlakbij. Het is slechts een kwestie van met de trap naar beneden en je staat in het middelpunt van het dorp. De appartementen zijn modern en sfeervol ingericht, met vrolijke rode accenten. Ben je iets te enthousiast geweest op de piste? Je hebt eenmalig een gratis bezoek in de spa Darjeeling Club van Valfrejus, die op 300 meter van de résidence ligt. Meer ontspanning nodig of nodig toe aan een massage? Dan kun je tegen betaling altijd nog eens langs gaan.

  Verzorging

  Tegen een toeslag van ca. €21,50 per persoon per nacht kun je boeken op basis van halfpension. Voor kinderen van 2 t/m 12 jaar is er een gereduceerd tarief van ca. €12,50 per persoon per nacht. Het halfpension wordt geserveerd in Restaurant La Cordee dat op circa 300 meter afstand ligt van de résidence.

  Overige informatie

  De prijzen van de eindschoonmaak verschillen per kamertype. De prijzen zijn als volgt:
  - Studio cabine: €50,-
  - 2-kamerappartement type A: €50,-
  - 2-kamerappartement type B: €60,-
  - 2-kamerappartement type D: €60,-
  - 2-kamerappartement type E: €60,-

  Let op

  Bij een verblijf in Valfréjus ontvang je bij iedere boeking een gratis voucher t.w.v. €19,- per persoon voor de openbare spa in Valfréjus. Met deze voucher kun je met het hele reisgezelschap 1,5 uur ontspannen. Daarnaast krijg je ook 10% korting op behandelingen. De spa is open van 10.00 tot 02.00 uur en voor behandelingen kun je tussen 14.00 en 20.00 uur terecht.
  Het is voor de spa belangrijk dat je van te voren reserveert. Dit kan op telefoonnummer +33 479 640 843 of via
  www.spa-valfrejus.fr.

  Foto's Résidence Les Chalets de Florence

  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images