Residence Les Chalets de Valoria (Voordeeltarief) - Valloire-Valmeinier, Frankrijk | Bizztravel Wintersport| Wintersport 2019/2020 boeken - Skivakantie incl. skipas | Bizztravel
0900-9350 lokaal tarief

EERLIJKE PRIJZEN bij ons inzicht in alle verplichte kosten

8
Residence Les Chalets de Valoria (Voordeeltarief)

Frankrijk | Valloire-Valmeinier | Valloire
  • Balkon of terras
  • Broodjesservice
  • Prachtig uitzicht over het dorp
  Toon alle vakanties in Valloire

  Residence Les Chalets de Valoria (Voordeeltarief)

  Résidence Les Chalets de Valoria is een verzorgd complex, direct aan de blauwe piste Lutins in Valloire. De appartementen zijn, zoals de naam al weggeeft, verdeeld over meerdere grote chalets, die in traditionele stijl zijn gebouwd. De meeste appartementen bieden een fantastisch uitzicht over het dorp en de vallei. De appartementen zijn licht en modern ingericht. Het authentieke centrum van Valloire ligt iets lager, aan de voet van de piste. Hier vind je diverse leuke winkels en gezellige restaurants, waar je je avonden prima door kunt brengen. Een restaurant die je zeker niet mag overslaan is Le Chalet des Saveurs. De gastheer Franck en zijn partner Sylvie stralen een en al vriendelijkheid uit, bieden voortreffelijke service en zijn tovenaars in de keuken. Je kunt hier terecht voor Franse klassiekers, even als voor de algemene Europese keuken. Het is er een klein, knus bergrestaurant, dus vooraf reserveren is sterk aan te raden.

  Verzorging

  Tegen een toeslag van ca. €27,- per persoon per nacht kun je boeken op basis van halfpension. Verblijf je tijdens Kerst in Résidence Les Chalets de Valoria, dan komt daar eenmalig ca. €15,- per persoon extra bij. Verblijf je tijdens Oud&Nieuw in Résidence Les Chalets de Valoria, dan komt daar eenmalig ca. €20,- per persoon extra bij. Je hebt dan een verplicht kerst of oud&nieuw diner inclusief.
  Voor kinderen van 2 t/m 10 jaar gelden er gereduceerde tarieven van ca. €16,- per persoon per nacht. Voor het kerstdiner komt er eenmalig ca. €10,- per kind extra bij en voor het oud&nieuw diner komt er eenmalig ca. €15,- per kind extra bij.
  Het halfpension bestaat uit een keuzemenu en wordt geserveerd in Restaurant Le Diablotin dat op circa 650 meter afstand ligt. Het restaurant ligt op een heuvel. Als er veel sneeuw ligt is dit niet restaurant niet handig voor mensen die slecht ter been zijn.

  Foto's Residence Les Chalets de Valoria (Voordeeltarief)

  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images