Résidence Odalys Hameau & Chalets de la Vallée d'Or - voordeeltarief - Valloire-Valmeinier, Frankrijk | Bizztravel Wintersport| Wintersport 2020/2021 boeken - Skivakantie incl. skipas | Bizztravel
0900-9350 lokaal tarief

EERLIJKE PRIJZEN bij ons inzicht in alle verplichte kosten

7,3
Résidence Odalys Hameau & Chalets de la Vallée d'Or - voordeeltarief

Frankrijk | Valloire-Valmeinier | Valloire
  • Zwembad en sauna
  • Op een heuvel met uitzicht over dorp
  • Shuttlebus van/naar het centrum
  • Brood bestelservice
  • Verzorgde appartementen
  Toon alle vakanties in Valloire

  Résidence Odalys Hameau & Chalets de la Vallée d'Or - voordeeltarief

  Op loopafstand van de blauwe piste Lutins, bovenin het dorp, ligt Résidence Odalys Hameau & Chalets de la Vallée d'Or. De résidence ligt aan een hellende weg. Gelukkig rijdt er van 8:45 uur tot 19:30 uur iedere 10 minuten een shuttle service van en naar het centrum. Door zijn hogere ligging bieden de appartementen wel een schitterend uitzicht op de Galibier en het centrum van Valloire. De appartementen zijn verdeeld over meerdere in chalet-stijl gebouwde gebouwen en zijn met zorg ingericht.

  Bij de receptie is er de mogelijkheid om broodjes te bestellen. Na een dag intensief skiën, kun je gebruik maken van het zwembad of de sauna om wat ontspanning op te zoeken. Résidence Odalys Hameau & Chalets de la Vallée d'Or is een goed uitgangspunt voor een geslaagde wintersportvakantie!

  Verzorging

  Tegen een toeslag van €27,- per persoon per nacht kun je boeken op basis van halfpension. Verblijf je tijdens Kerst in Résidence Odalys Hameau & Chalets de la Vallée d'Or, dan komt daar eenmalig €15,- per persoon extra bij. Verblijf je tijdens Oud&Nieuw in Résidence Odalys Hameau & Chalets de la Vallée d'Or, dan komt daar eenmalig €20,- per persoon extra bij. Je hebt dan een verplicht kerst of oud&nieuw diner inclusief.
  Voor kinderen van 2 t/m 10 jaar gelden er gereduceerde tarieven van €16,- per persoon per nacht. Voor het kerstdiner komt er eenmalig €10,- per kind extra bij en voor het oud&nieuw diner komt er eenmalig €15,- per kind extra bij.
  Het halfpension bestaat uit een keuzemenu en wordt geserveerd in Restaurant Le Diablotin dat op circa 700 meter afstand ligt. Het restaurant ligt op een heuvel. Als er veel sneeuw ligt is dit niet restaurant niet handig voor mensen die slecht ter been zijn.

  Foto's Résidence Odalys Hameau & Chalets de la Vallée d'Or - voordeeltarief

  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images