Résidences de Valloire Centre - Valloire-Valmeinier, Frankrijk | Bizztravel Wintersport| Wintersport 2017/2018 boeken - Skivakantie incl. skipas | Bizztravel
0900-9350 70 cpg

EERLIJKE PRIJZEN bij ons inzicht in alle verplichte kosten

7
Résidences de Valloire Centre

Frankrijk | Valloire-Valmeinier | Valloire
  • Mooie ligging in centrum
  • Kitchenette
  • Diner bijboeken mogelijk
  • Vlak bij de gondel
  Toon alle vakanties in Valloire

  Résidences de Valloire Centre

  Direct in het gezellige, sfeervolle centrum, in de nabijheid van winkels en restaurants, liggen de comfortabele appartementen van Résidences de Valloire Centre. De gondel en piste liggen vlakbij het centrum, dus ook hier bent u zo! De appartementen zijn van privé-eigenaren, waardoor de indeling en inrichting van de appartementen kunnen verschillen. U hoort ter plaatse, van de reisleiding, waar u precies verblijft.

  Verzorging

  Tegen een toeslag van € 195,- per persoon per week kunt u boeken op basis van halfpension. Verblijft u tijdens Kerst in Résidences de Valloire Centre dan is de toeslag €210,- per persoon per week. Verblijft u tijdens Oud & Nieuw in Résidences de Valloire Centre dan is de toeslag €215,- per persoon per week. U heeft dan een verplicht kerst of oud&nieuw diner inclusief. Voor kinderen van 2 t/m 10 jaar gelden er gereduceerde tarieven. Het halfpension wordt geserveerd in Restaurant Le Diablotin dat op circa 200 meter afstand ligt van Résidences de Valloire Centre.
  Het halfpension bestaat uit een keuzemenu.
  Of:
  Voor € 55 per persoon kunt u in stap 2 van het boekingsproces een boodschappenpakket bijboeken. Wanneer u deze boekt krijgt u van de reisleiding een pakket waar u de hele week van kunt eten. Hierbij kunt u denken aan een ontbijt (excl. broodjes), avondeten met onder andere de ingrediënten voor het bereiden van chili con carne, chicken tonight, bami goreng, wraps, boerenkool, boeuf stroganoff en verschillende sausjes en kruiden. Eet u vegetarisch? Voor € 85 per persoon kunt u het vegetarische boodschappenpakket bijboeken. Hierbij kunt u denken aan een ontbijt (excl. broodjes), avondeten met onder andere salades, groentes, tortilla's, aardappelen, soep, rijst en verschillende sausjes en kruiden. Tevens krijgt u een schoonmaakpakket. In stap 2 van het boekingsproces kunt u de hele menu's zien (klik hiervoor op het vraagteken bij het betreffende kopje). Het voordeel is dat u geen lange wachttijden in restaurants heeft, maar dat u snel en gemakkelijk zelf een smaakvolle maaltijd op tafel zet. Beide boodschappenpakketten zijn te boeken van 17-12 t/m laatste aankomst 15-04.

  Foto's Résidences de Valloire Centre

  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images