Résidence Les Hauts de Valmeinier - Valloire-Valmeinier, Frankrijk | Bizztravel Wintersport| Wintersport 2019/2020 boeken - Skivakantie incl. skipas | Bizztravel
0900-9350 lokaal tarief

EERLIJKE PRIJZEN bij ons inzicht in alle verplichte kosten

Résidence Les Hauts de Valmeinier

Frankrijk | Valloire-Valmeinier | Valmeinier
  • Verwarmd binnenzwembad
  • Sauna en hamam
  Toon alle vakanties in Valmeinier

  Résidence Les Hauts de Valmeinier

  Centraal gelegen in het authentieke bergdorp Valmeinier vind je Résidence Les Hauts de Valmeinier. Het ligt op 1850 meter hoogte en is in traditionele stijl gebouwd. Mede dankzij de goede ligging aan de voet van de piste is dit een ideale plek om je wintersportvakantie door te brengen.

  Verzorging

  Tegen een toeslag van €22,50 per persoon per nacht kun je boeken op basis van halfpension. Verblijf je tijdens Kerst in Résidence Les Hauts de Valmeinier, dan komt daar eenmalig €10,- per persoon extra bij. Verblijf je tijdens Oud&Nieuw in Résidence Les Hauts de Valmeinier, dan komt daar eenmalig €15,- per persoon extra bij. Je hebt dan een verplicht kerst of oud&nieuw diner inclusief.
  Voor kinderen van 2 t/m 12 jaar gelden er gereduceerde tarieven van €10,- per persoon per nacht. Voor het kerstdiner komt er eenmalig €5,- per kind extra bij en voor het oud&nieuw diner komt er eenmalig €8,- per kind extra bij.
  Het halfpension wordt geserveerd in Restaurant Le Chardon Bleu dat op circa 400 meter afstand ligt.

  Overige informatie

  3-kamerappartement algemeen: de tweede slaapkamer kan ook een open mezzanine zijn.

  Let op

  Om definitief een plaats in de parkeergarage te hebben tijdens jouw verblijf, is het noodzakelijk dat je voor vertrek contact opneemt met +33 (0)1476812 en de kosten voor de parkeerplaats op voorhand betaalt. Zonder contact met het reserveringskantoor van het hotel is de reservering van een plaats in de parkeergarage niet definitief.

  Foto's Résidence Les Hauts de Valmeinier

  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images
  Images