Boeken en betalen| Boeken en betalen| Wintersport 2017/2018 boeken - Skivakantie incl. skipas | Bizztravel
0900-9350 lokaal tarief

EERLIJKE PRIJZEN bij ons inzicht in alle verplichte kosten

Boeking maken
Aansprakelijkheid bij boeking
Aanvraag boeking
Bedenktijd
Definitieve boeking
Het maken van een boeking
Minimum aantal deelnemers

Boeking maken

Boek uw vakantie bij Bizztravel heel eenvoudig online. Bij elke stap in het boekingsproces wordt duidelijk omschreven welke keuzes u kunt maken.

Hulp bij online boeken


Vragen of onduidelijkheden?
Heeft een prijs de kleur zwart, dan is de reis beschikbaar. Is de prijs rood, dan geldt er een aanbieding en boekt u voor een voordelige prijs. Bij een blauwe prijs is uw reis op aanvraag en proberen wij proberen deze extra voor u in te kopen.
In de rechterkolom naast de prijstabel schakelt u hulp in tijdens het boeken. Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact op met één van onze medewerkers.

AANSPRAKELIJKHEID BIJ BOEKINGDe hoofdboeker is aansprakelijk en verantwoordelijk voor de gehele boeking. De hoofdboeker is de eerste deelnemer die ingevoerd wordt bij de boeking.

Alle correspondentie verloopt via het mail adres van de hoofdboeker.

AANVRAAG BOEKINGWanneer wij in onze eigen voorraad geen appartement of kamer meer beschikbaar hebben, dan is het soms mogelijk om bij de accommodatieverschaffer na te vragen of er in hun voorraad nog een appartement of kamer beschikbaar is.

Heb je de vakantie op aanvraag geboekt, dan krijg je ongeveer binnen 5 dagen antwoord op jouw aanvraag.

Is jouw aanvraag akkoord, dan ontvang je de factuur per mail. Is jouw aanvraag niet akkoord gekomen, dan neemt het Contact Center contact met je op.

Houd er rekening mee dat er op een boeking op aanvraag geen bedenktijd van toepassing is.

BEDENKTIJDBizztravel geeft op de meeste boekingen 3 dagen bedenktijd. Dit betekent dat je de boeking binnen 3 dagen nog kosteloos kunt annuleren of omboeken.

De vakantie kun je binnen de 3 dagen via Mijn Bizztravel kosteloos annuleren. Omboekingen kun je telefonisch of per mail aan ons doorgeven.

De bedenktijd is niet van toepassing op:
  • een boeking met vertrek binnen 10 weken
  • een boeking op aanvraag
  • op voetbalarrangementen
  • op vliegreizen


Het is belangrijk dat jouw boeking binnen de voorwaarden valt. Is de 3 dagen bedenktijd niet van toepassing op jouw boeking dan berekenen wij de annuleringskosten volgens de Bizztravel voorwaarden aan je door.

DEFINITIEVE BOEKINGValt jouw boeking buiten de bedenktijd, dan is jouw boeking direct definitief. Wil je jouw boeking annuleren, dan berekenen wij hiervoor de annuleringskosten volgens de Bizztravel voorwaarden.

HET MAKEN VAN EEN BOEKINGJe kunt de vakantie alleen direct bij Bizztravel boeken. Deze kun je niet via het reisbureau boeken.

De vakantie kun je boeken via onze website, mail of telefonisch via 0900-9350.

MINIMUM AANTAL DEELNEMERSVoor al onze vakanties geldt een minimum aantal deelnemers van 20 bij 2 weken voor vertrek. Wanneer er minder dan 20 reizigers hebben geboekt heeft Bizztravel het recht om de vakantie te annuleren.

Wanneer dit voorkomt wordt er altijd contact met je opgenomen.

Onze prijzen


We bepalen de prijzen van onze reizen op basis van fluid pricing. Dit betekent dat onze prijzen niet vast staan en op ieder moment aangepast kunnen worden, zowel naar boven als naar beneden.

Boeking bevestigen en betalen


Uw boeking is bijna afgerond: in deze laatste stap legt u uw vakantie vast. Hier gaat u aangeven hoe u wilt betalen en of u nog voorkeuren en bijzonderheden wilt doorgeven.

Bij het vastleggen van de boeking gaat u akkoord met de ANVR-voorwaarden. Wij bevestigen de boeking met een e-mail aan de hoofdboeker (dat is de persoon die heeft geboekt en vanaf nu ons contactpersoon is).

Zodra u de e-mail met bevestiging ontvangt, is uw boeking definitief en kunt u zich gaan verheugen op een heerlijke vakantie!

IDealBij ons betaal je veilig online via uw eigen bank.

iDEAL is het online betalingssysteem dat ontwikkeld is door de vijf grote Nederlandse banken. Hiermee kunt u online aankopen betalen via internetbankieren van uw eigen bank. Omdat het erg veilig en makkelijk te gebruiken is, wordt het tegenwoordig standaard in vrijwel elke webwinkel toegepast.

U kunt iDEAL gebruiken indien u online bankiert bij ABN AMRO, ING, Fortis, Rabobank of SNS Bank.

Natuurlijk is betalen via iDEAL niet verplicht, u kunt u er ook voor kiezen om pas na het downloaden van de factuur uw betaling te doen.