Boeken en betalen| Boeken en betalen| Wintersport 2020/2021 boeken - Skivakantie incl. skipas | Bizztravel
0900-9350 lokaal tarief

EERLIJKE PRIJZEN bij ons inzicht in alle verplichte kosten

Boeking maken
Aansprakelijkheid bij boeking
Aanvraag boeking
Bedenktijd
Definitieve boeking
Het maken van een boeking
Minimum Leeftijd
Minimum aantal deelnemers

Boeking maken


Boek uw vakantie bij Bizztravel heel eenvoudig online. Bij elke stap in het boekingsproces wordt duidelijk omschreven welke keuzes u kunt maken.

Hulp bij online boeken


Vragen of onduidelijkheden?
Heeft een prijs de kleur zwart, dan is de reis beschikbaar. Is de prijs rood, dan geldt er een aanbieding en boekt u voor een voordelige prijs. Bij een blauwe prijs is uw reis op aanvraag en proberen wij proberen deze extra voor u in te kopen.
In de rechterkolom naast de prijstabel schakelt u hulp in tijdens het boeken. Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact op met één van onze medewerkers.

AANSPRAKELIJKHEID BIJ BOEKING


De hoofdboeker is aansprakelijk en verantwoordelijk voor de gehele boeking. De hoofdboeker is de eerste deelnemer die ingevoerd wordt bij de boeking.

Alle correspondentie verloopt via het mail adres van de hoofdboeker.

AANVRAAG BOEKING


Wanneer wij in onze eigen voorraad geen appartement of kamer meer beschikbaar hebben, dan is het soms mogelijk om bij de accommodatieverschaffer na te vragen of er in hun voorraad nog een appartement of kamer beschikbaar is.

Heb je de vakantie op aanvraag geboekt, dan krijg je ongeveer binnen 5 dagen antwoord op jouw aanvraag.

Is jouw aanvraag akkoord, dan ontvang je de factuur per mail. Is jouw aanvraag niet akkoord gekomen, dan neemt het Contact Center contact met je op.

Houd er rekening mee dat er op een boeking op aanvraag geen bedenktijd van toepassing is.

BEDENKTIJD


Op de meeste vakanties biedt Bizztravel bedenktijd aan. Tijdens de boekingsstappen geven wij het duidelijk aan als jouw vakantie recht heeft op bedenktijd.

Bedenktijd betekent dat jij jouw boeking binnen 3 dagen kosteloos kunt omboeken of annuleren. Zo kun jij zonder problemen met jouw reisgezelschap overleggen of jij de ultieme wintersportvakantie hebt ingeboekt. Je annuleert jouw vakantie gemakkelijk kosteloos binnen de 3 dagen bedenktijd via Mijn Bizztravel. Je kunt dan gelijk via onze website jouw nieuwe vakantie inboeken. Voor het omboeken van jouw vakantie kun je natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Binnen 10 weken voor vertrek boeken
Kort voor vertrek kunnen wij een vakantie helaas niet meer kosteloos annuleren of omboeken. Daarom bieden wij alleen bedenktijd aan op vakanties die buiten 10 weken voor vertrek worden geboekt.

Boeking op aanvraag
Omdat wij voor jou gaan aanvragen of wij een extra kamer kunnen inkopen, kunnen wij op een boeking op aanvraag helaas geen bedenktijd aanbieden.

Vliegvakanties
Voor onze vliegbestemmingen kopen wij rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappij jouw vluchtstoelen in. Wanneer geboekt kunnen wij hier niet kosteloos wijzigingen in aanbrengen of de vlucht kosteloos annuleren. Hierdoor kunnen wij op vliegreizen helaas geen bedenktijd aanbieden.

Het wettelijke herroepingsrecht is niet van toepassing op de bij Bizztravel af te nemen reizen, omdat het gaat om diensten betreffende logies en vervoer, te verrichten op een bepaalde datum of tijdens een bepaalde periode. Echter, indien je een boeking hebt gemaakt uit het aanbod van Bizztravel via onze website of ons Contact Center, dan heb je de mogelijkheid om binnen eerder genoemde termijn jouw boeking gratis te annuleren wanneer jouw vakantie voldoet aan de voorwaarden van onze bedenktijd. Bij Bizztravel hanteren we een ruimere regeling dan de ANVR Reisvoorwaarden jouw geven in art 1.3 van de ANVR Reisvoorwaarden.

DEFINITIEVE BOEKING


Valt jouw boeking buiten de bedenktijd, dan is jouw boeking direct definitief. Wil je jouw boeking annuleren, dan berekenen wij hiervoor de annuleringskosten volgens de Bizztravel voorwaarden.

HET MAKEN VAN EEN BOEKING


Je kunt de vakantie alleen direct bij Bizztravel boeken. Deze kun je niet via het reisbureau boeken.

De vakantie kun je boeken via onze website, mail of telefonisch via 0900-9350.

MINIMUM LEEFTIJD

Sommige bestemmingen hanteren een minimum leeftijd voor tenminste één van de reizigers. Van onze bestemmingen is dit voor Frankrijk van toepassing. Minimaal één van de reizigers moet ten minste 18 jaar oud zijn.

Daarnaast bieden wij ook adults only accommodaties aan. Het verschlit per accommodatie welke leeftijdsgrens ze hanteren. Wij vermelden op de accommodatiepagina wat de minimum leeftijd moet zijn van alle reizigers.

MINIMUM AANTAL DEELNEMERS


Voor al onze vakanties geldt een minimum aantal deelnemers van 20 bij 2 weken voor vertrek. Wanneer er minder dan 20 reizigers hebben geboekt heeft Bizztravel het recht om de vakantie te annuleren.
Wanneer dit voorkomt wordt er altijd contact met je opgenomen.

Onze prijzen


We bepalen de prijzen van onze reizen op basis van fluid pricing. Dit betekent dat onze prijzen niet vast staan en op ieder moment aangepast kunnen worden, zowel naar boven als naar beneden.

Boeking bevestigen en betalen


Uw boeking is bijna afgerond: in deze laatste stap legt u uw vakantie vast. Hier gaat u aangeven hoe u wilt betalen en of u nog voorkeuren en bijzonderheden wilt doorgeven.

Bij het vastleggen van de boeking gaat u akkoord met de ANVR-voorwaarden. Wij bevestigen de boeking met een e-mail aan de hoofdboeker (dat is de persoon die heeft geboekt en vanaf nu ons contactpersoon is).

Zodra u de e-mail met bevestiging ontvangt, is uw boeking definitief en kunt u zich gaan verheugen op een heerlijke vakantie!

IDeal


Bij ons betaal je veilig online via uw eigen bank.

iDEAL is het online betalingssysteem dat ontwikkeld is door de vijf grote Nederlandse banken. Hiermee kunt u online aankopen betalen via internetbankieren van uw eigen bank. Omdat het erg veilig en makkelijk te gebruiken is, wordt het tegenwoordig standaard in vrijwel elke webwinkel toegepast.

U kunt iDEAL gebruiken indien u online bankiert bij ABN AMRO, ING, Fortis, Rabobank of SNS Bank.

Natuurlijk is betalen via iDEAL niet verplicht, u kunt u er ook voor kiezen om pas na het downloaden van de factuur uw betaling te doen.