Beginners| Wintersport 2019/2020 boeken - Skivakantie incl. skipas | Bizztravel

EERLIJKE PRIJZEN bij ons inzicht in alle verplichte kosten

  • Reissom & skipas
  • Reserveringskosten & calamiteitenfonds
  • Toeristenbelasting
  • Overige kosten

Ontdek de wintersporter in jou!

Altijd al eens op wintersport gewild,
maar weet je niet waar je moet beginnen?

Bizztravel helpt je…

in 7 stappen op wintersport!

1.

Waarom wintersport?

2.

De voorbereiding

3.

De reis

4.

De eerste dag

5.

Lessen

6.

Apr�s-ski

7.

Wintersport kiezen

Waarom wintersport

Wil jij graag op wintersport, maar weet je niet wat je kunt verwachten en waar je allemaal rekening mee moet houden? Met Bizztravel beginners leer je in je eigen tempo skiën of snowboarden en ervaar jij hoe fantastisch een wintersportvakantie is.

De voorbereiding

Hier lees je alle informatie voor een goede voorbereiding op je wintersportvakantie. Zo vergeet je niets en maak je optimaal gebruik van je vakantiedagen.

De reis

Je kunt op verschillende manieren naar je wintersportbestemmingen reizen, bijvoorbeeld met de bus of het vliegtuig, maar ook met eigen vervoer. Geen idee wat je moet kiezen en kunt verwachten? Kom er hier achter wat voor jou het meest geschikt is.

De eerste dag

Je bent aangekomen op je bestemming. En dan? Er zijn een aantal dingen die je op de eerste dag moet regelen. We vertellen je graag wat je te wachten staat, zodat jij weet wat je kunt verwachten.

Lessen

De eerste keer op wintersport? Spannend! Bizztravel adviseert je om lessen te nemen zodat je in eigen tempo de basistechnieken kunt aanleren. Vind hier alvast informatie en tips!

Apres-ski

Na een lange dag skiën is er niets leuker dan gezellig met je reisgezelschap de Après-ski te ontdekken. Welke mogelijkheden zijn er en wat kan ik verwachten? Lees snel verder.

Wintersport kiezen

Ben je overtuigd dat wintersport echt iets is wat je een keer gedaan wilt hebben? Kies dan voor een Bizztravel beginners wintersportvakantie en jij beleeft onbezorgd jouw eerste skivakantie!

Meer