Après-ski

  1. Home
  2. Beginners
  3. Apres ski

Après-ski

Hou jij ook wel van een feestje?

Wat moet ik me voorstellen bij Après-ski?
Rond een uur of 16:00 gaan de meeste wintersporters hun middag afsluiten in de Après-ski. Denk hierbij aan gezellige bars/restaurants op- of aan de piste. Vaak is er goede feestmuziek en geniet iedereen in skikleding van een borrel.

Ga je naar Kirchberg of Val Thorens? Dan zijn er naast de echte après-ski ontelbare mogelijkheden om lekker door te zakken.

Zijn er horeca gelegenheden te vinden waar ik wat kan eten?

Jazeker, want lekker eten en drinken maakt de wintersport natuurlijk compleet. In ieder dorp is minimaal 1 kroeg en een restaurant aanwezig. Meestal is er wel meer keuze of zelfs een hele uitgebreide horeca. Check dit even als je je reis uitzoekt.

Welke activiteiten biedt een ski-resort zoal?
Vaak is er van alles te doen in een ski-resort. Het verschilt natuurlijk per dorp wat er precies mogelijk is. Maar denk eens aan: een gezellige après-ski, lekker eten in de uitgebreide horeca, een skishow, kroegentocht of snowbarbecue. Maar ook leuk: fakkeltochten, sculpture of juist een authentieke kaasfondue!

Wat kan ik in de omgeving doen?

Er is vaak van alles te doen, het verschilt natuurlijk per bestemming. Wat vind jij leuk om te doen tijdens de wintersport? Wandelen, langlaufen of rodelen behoort vaak tot de mogelijkheden!

Is het skigebied ook leuk voor mijn vrienden en familie?
Het is eigenlijk in alle gebieden prima mogelijk om samen met familie of vrienden te gaan die bijvoorbeeld veel ervaring hebben met skiën. Door de variatie in pistes is er in het skigebied voor iedereen genoeg uitdaging. Ook als je niet wilt skiën is de wintersport een geweldige ervaring.