De reis| Wintersport 2019/2020 boeken - Skivakantie incl. skipas | Bizztravel
0900-9350 lokaal tarief

EERLIJKE PRIJZEN bij ons inzicht in alle verplichte kosten

Hoe ziet jouw reis naar de Alpen eruit?

Je kunt op verschillende manieren naar je wintersportbestemmingen reizen, bijvoorbeeld met de bus of het vliegtuig, maar ook met eigen vervoer. Geen idee wat je moet kiezen en kunt verwachten? Kom er hier achter wat voor jou het meest geschikt is.

Waar moet ik bij een busreis aan denken?

Met de bus op wintersport gaan is een relaxte start van je vakantie! Je hoeft zelf de weg niet te zoeken en niet op te letten. Achterover leunen en plezier maken met medereizigers, dat klinkt goed toch? Bij de busreis van Bizztravel is de bus nooit ouder dan 5 jaar (zie huidige site Royalclass), zo zorgen wij voor comfort en veiligheid. Je mag altijd 1 stuk handbagage en 1 koffer meenemen. Je hebt een vaste opstapplaats en voor je op de wintersportbestemming bent is er een wisselpunt. Ter plaatse vindt de transfer naar je accommodatie plaats.

Wat kan ik het beste meenemen tijdens de busreis?

Om de busreis comfortabeler te maken kan je denken aan: een (nek)kussen, deken, tandenborstel, medicijnen, paspoort en toiletartikelen. Natuurlijk neem je ook wat lekkers te eten en drinken mee.

Is het mogelijk om zonder bus naar de bestemming te reizen?

Zeker, de busreis is niet de enige manier om op wintersport te gaan. Je kunt ook kiezen voor ander vervoer: trein, vliegtuig of met de auto.

Kan ik ook met het vliegtuig de bestemming bereiken?

Ja, Bizztravel biedt naar verschillende bestemmingen vliegreizen inclusief transfer aan. Houd er wel rekening mee dat voor vliegreizen naar Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Zwitserland afwijkende voorwaarden van toepassing zijn.

Is een skibus op mijn bestemming gratis?

Niet alle dorpen en accommodaties liggen direct aan de pistes. Daarom rijden er skibussen in wintersportdorpen. De skibus is niet altijd gratis, maar vaak wel als je een skipas hebt. Je kunt hier van tevoren naar informeren bij de reisleider of onze klantenservice.

Daarom Bizztravel beginners!

  • Korting op lessen, materiaalhuur en helm
  • Onze reisleiders op bestemming staan 24/7 voor jou klaar
  • Altijd inclusief skipas
  • Wij doen nét dat stapje extra om jouw eerste wintersport tot een succes te maken