Groepsreis met Bizztravel | Bizztravel
0900-9350 lokaal tarief

EERLIJKE PRIJZEN bij ons inzicht in alle verplichte kosten

Groepsreis met Bizztravel
mountains

Voor een groep collega’s een wintersport organiseren? Dat klinkt lastig. Waar gaan we naartoe? Wat gaat het kosten? En wie gaan er allemaal mee? Voor de jonge onderneming Ormit uit België kwam Bizztravel als geroepen. Vorig jaar boekten ze naar St Sorlin d’Arves en dit jaar hebben ze gekozen voor het hooggelegen Avoriaz.

Avoriaz heeft een bepaalde aantrekkingskracht. Het dorp ligt op 1800 meter hoogte en is volledig uit hout opgetrokken. Avoriaz heeft voor ieder wat wils en bovendien zijn er ook voor de niet skiërs genoeg mogelijkheden. Wandelen, zwemmen of de hele dag après-skiën bijvoorbeeld.

Als organisatie is het niet eenvoudig om iedereen op één lijn te krijgen. We deden een aanvraag op de website van Bizztravel en binnen 24 uur lagen er een aantal opties op tafel.Toen we eenmaal de keuze lieten vallen op Avoriaz, konden we eenvoudig de plannen concretiseren. Via de centrale boekingspagina kon iedereen zich individueel aanmelden. Als er wijzigingen waren dan regelde Bizztravel de afhandeling daarvan. Bizztravel nam ons veel werk uit handen. Het concept ‘prijzen inclusief skipas’ vinden wij een duidelijke strategie. Het was snel duidelijk wat het ging kosten.

Het contact met het Bizztravel kantoor verliep soepel. Zij zijn heel erg betrokken en behulpzaam. Informatie wordt gedeeld en beslissingen kregen een dubbele check. Omdat wij ter plaatse veel activiteiten wilden organiseren was het handig om contact te hebben met de reisleidster ter plaatse. Zij heeft veel vragen kunnen beantwoorden. Zo heeft ze geholpen om een zaaltje te reserveren voor onze pubquiz en heeft ze een restaurant gereserveerd voor de pizza party. Duidelijke communicatie zorgt voor een goed geoliede machine en een geslaagde wintersport.

mountains

En geslaagd was de wintersport zeker! Het skigebied van Avoriaz (en Portes du Soleil) is heel veelzijdig en biedt voor iedereen genoeg uitdaging.

Ben jij enthousiast na het lezen van deze ervaring en wil je ook met een grote groep op wintersport? Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan.

mountains

Vraag offerte aan