Informatie

Extra informatie over jouw bestemming

  1. Home
  2. Corona
  3. Bestemmings informatie

Waar wil je heen?

Selecteer jouw (gewenste) vakantiebestemming om de regelgeving per bestemming te bekijken.

Frankrijk

Italië 

Oostenrijk

Zwitserland

Deze informatie is met zorg samengesteld door Bizztravel op basis van informatie verstrekt van de Nederlandse autoriteiten. Aangezien de genoemde maatregelen voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend en aanvaardt Bizztravel geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik van deze informatie.

Regelgeving per bestemming

Op deze pagina kan jij navigeren naar de huidige informatie over de regelgeving per bestemming. Wij doen ons best om deze informatie zo compleet mogelijk voor jou te maken. Zo kan jij straks voorbereid en met een veilig gevoel op vakantie.

Voor vakanties naar bestemmingen die nog niet zijn geopend maar waarbij er wel de verwachting is uitgesproken dat ze binnenkort de grenzen openstellen, blijven we de situatie op de voet volgen. Hetzelfde geldt voor de bestemmingen buiten het Schengengebied waar momenteel nog de status 'alleen noodzakelijke reizen' geldt. Zodra deze vakanties mogelijk zijn of als we meer informatie hebben, informeren we je daarover. 

Belangrijke informatie voor jouw heenreis en terugreis:

  • Reis jij via een Nederlandse luchthaven? Dan is het verplicht om deze gezondheidsverklaring uitgeprint bij jou te dragen. 
  • Controleer voor vertrek bij de regelgeving van jouw vakantiebestemming of jij verplicht een formulier moet invullen of een test moet afnemen. 
  • Het is jouw eigen verantwoordelijkheid een formulier in te vullen of een test af te nemen.

Ga voor actuele reisadviezen naar:

Nederland Wereldwijd
Europese Unie