De Dutchweek

Optredens van bekende dj’s

De Dutchweek: Hét feest van Nederlanders in de sneeuw

EERLIJKE PRIJZEN bij ons inzicht in alle verplichte kosten

✔ Optredens van bekende dj’s
✔ Elke dag een top event!
✔ Super sneeuwzeker

 

Dutchweek Kirchberg 2020

Kirchberg zoals je het nog nooit eerder zag, gekleurd door Dutchweek! Met een SLAM! stage, DJ La Fuente's Full Colour Innercircle op vrijdag en skibussen die langer doorrijden speciaal voor dit evenement! Ben jij erbij van 15-19 januari 2020?

 

Dutchweek Zell am See - Kaprun 2020

Van 22 - 26 januari 2020 wordt Zell am See-Kaprun omgetoverd tot één groot oranjefeest. Met meer km pistes door nieuwe liften en 2 Dutchweek dorpen! Er zijn weer verschillende feesten met grote DJ's en een wedstrijd waarbij het gaat om de leukste/beste/gekste afdaler. Met wie ga jij hieraan mee doen? Mis het niet en verzeker je nu al van een plek!

 

Dutchweek Italia 2020

De leukste feesten, gezelligheid, veel kilometers piste en heerlijk Italiaans eten. Tijdens de Dutchweek Italia maak je dit allemaal mee. Van après-ski evenementen op de piste tot feesten in clubs tot diep in de nacht. Doe op vrijdag mee met de Fun Race en laat iedereen sneeuw happen! Er staan weer DJ’s voor je klaar om de lekkerste deuntjes over de pistes te laten knallen. Van 11-15 maart 2020 verplaatsen we de Hollandse feestjes naar de Italiaanse sneeuw in Sauze d’Oulx! De tickets voor Dutchweek Italia zijn ter plaatse te koop.

 

Dutchweek Saalbach 2020

De grootste, indrukwekkendste, uitgebreidste van de 6. Voor de 6e keer verbouwen we Saalbach door de Dutchweek tot één groot feest met mooie DJ namen en vele extra’s. Met een SLAM! Stage, lunchmuziek MR. Belt & Wezol en nog vele namen begint het feest hier al vanaf het middaguur! Onderaan de pistes gaan we door om het feest richting de clubs in het centrum te verplaatsen. Verzamel je vrienden, vriendinnen, sportmaatjes en studiegenoten voor een fantastische ervaring! Zorg dat je erbij bent van 18-22 maart 2020 in één van de grootste skigebieden van Oostenrijk.

 

Dutchweek Gerlos 2020

8 dagen lang event, de langste tot nu toe! Met feest bij de Arena Center vanaf 12-16 uur om vervolgens door te gaan in de Cin-Cin. Hier moet je bij zijn! Van 28 maart – 5 april 2020. Met DJ La Fuente, Chocolate Puma, Gregor Salto en meer. Ook SLAM! Is erbij met een stage en de Country Club wordt Club SLAM!Doe op vrijdag mee met de ZipfelbobRennen en beat them all! Ga voor een weekreis of een aantal dagen, jij bepaalt. Bij Dutchweek Gerlos doen we het dit jaar grootser dan ooit!

 

Dutchweek Val Thorens

Liever een week lang feesten? De Dutchweek van 25 april – 2 mei 2020 in Val Thorens is al jarenlang een begrip. Sluit het skiseizoen af met een knaller! Met een fantastisch skigebied, de grootste artiesten en het Franse mekka voor de après-skiër. Met echte clubs, volle terrassen en accommodaties aan de piste. Val Thorens bied uitgebreide off-piste mogelijkheden waardoor je je volledig kan uitleven, op en naast de piste! Deze Franse feestbestemming staat bekend om de après-ski die vaak tot in de vroege uurtjes doorgaat. De tickets voor de Dutchweek zijn ter plaatse te koop. Regel je accommodatie supervoordelig via Bizztravel. Met wie ga jij hierheen?