Dutchweek Saalbach, Gerlos of Val Thorens | Bizztravel
0900-9350 lokaal tarief

EERLIJKE PRIJZEN bij ons inzicht in alle verplichte kosten

De Dutchweek
  • Optredens van bekende dj’s
  • Elke dag een top event!
  • Super sneeuwzeker

De Dutchweek: Het feest van Nederlanders in de sneeuw

Dutchweek Saalbach

Dutchweek Saalbach is de perfecte locatie voor wintersporters die houden van de sneeuw en een goed feestje. Tijdens Dutchweek Saalbach kun je je de gehele dag heerlijk uitleven op de piste, waarna vanuit de verte vanaf een uur of 12.00 al de heerlijke beats te horen zijn bij een van onze twee berglocaties. Wanneer je de dal afdaling hebt gemaakt kan je beneden in het dorp door feesten op de echte Tiroler Après-ski party. Ben je hongerig? Dan hoef je je geen zorgen te maken. Saalbach heeft verschillende leuke restaurantjes waar je terecht kan voor een heerlijk Oostenrijkse maaltijd. Krijg je echt geen genoeg van al die leuke feestjes? Dan is er nog de mogelijkheid om op verschillende plekken door te feesten tot in de vroege uurtjes. Dutchweek Saalbach zal plaatsvinden van woensdag 21 tot zondag 25 maart 2018.

Bekijk het aanbod!

 

Dutchweek Gerlos

Dutchweek Gerlos. Welke wintersportliefhebber heeft nog nooit van Gerlos gehoord? Gelegen in het hart van de Zillertal Arena. De goede sfeer, stijlvolle feesten, geweldige artiesten, het gezellige dorp, moderne liften en schitterende pistes maken dit een event geschikt voor de echte winstersporterliefhebbers die ook graag een mooi feestje willen mee pakken.

Gerlos biedt ontzettend veel wintersportmogelijkheden zoals een snow- en funpark. Het gebied bezit ruim 140 km aan pistes voor ieders niveau. Van beginner tot gevorderd, voor iedereen geschikt. Na een heerlijke dag op de piste kun je lekker aansluiten bij de snowparty op de berg, hippe house hits zullen je vanzelf de wegwijzen. Afdalend kan de Tiroler Apres-Ski niet ontbreken natuurlijk. Voor de wintersporters die niet moe te krijgen zijn gaan de feesten nog door tot in de vroege uurtjes, waarbij we alleen kunnen verklappen dat een geweldige saxofonist daar niet aan mag ontbreken, zwoele sax-klanken met vette beats maken de nachten extra lang. Dutchweek Gerlos zal plaatsvinden van woensdag 4 tot zondag 8 april 2018.

Bekijk het aanbod!

 

Dutchweek Val Thorens

Van zaterdag 28 april tot zaterdag 5 mei 2018 gaat het DUTCHWEEK FESTIVAL 2018 weer van start. Het skiseizoen wordt met een groot feest afgesloten in Val Thorens. Daar moet je natuurlijk bij zijn! Dutchweek Val Thorens is al jarenlang een traditie met een gouden randje! Ook dit jaar wordt het skiseizoen op feestelijke wijze afgesloten met de Dutchweek in Val Thorens, het Franse mekka voor de skiër en de après-skiër! Val Thorens maakt onderdeel uit van het immense skigebied Les Trois Vallées en is het hoogste skidorp van Europa! En geloof het of niet, zelfs in deze voorjaarsweek is de sneeuw nog in prima conditie! Help jij van zaterdag 28 april tot zaterdag 5 mei 2018 mee om het hoogst gelegen skidorp van Europa oranje te kleuren?

Bekijk het aanbod!

 

Boek je je reis naar Saalbach of Gerlos in de periode van de Dutchweeks, bestel dan in het boekingsproces jouw ticket om toegang te krijgen tot alle feesten. Voor Dutchweek Festival Val Thorens dient dit zelf aangeschaft te worden.