1. Home
  2. Italië
  3. La Via Lattea
  4. Sestrière
Sestrière

Wintersport in Sestrière

Pistes

17Km
41Km
34Km
7Km
Totaal 99Km

Liften

15

85

65

Hoogte

2840m
1357m

Gletsjer

0

Loipe

28Km

Funpark

8

La Via Lattea
La Via Lattea
La Via Lattea

Algemene informatie

Hoog gelegen wintersportplaats in het middelpunt van La Via Lattea
Volop genieten van een wintersport in Sestrière! Gelegen in het middelpunt van La Via Lattea ligt het mondaine Sestrière. Deze hoog gelegen wintersportplaats ligt op 2035 meter en heeft zijn mondaine uitstraling te danken aan de luxe, exclusieve winkels, uitstekende restaurants en de vele gezellige terrassen waar je heerlijk kunt relaxen. Sestrière ligt vlakbij de Franse Alpen.

Sestrière: uitstekend startpunt voor tochten door Via Lattea
Sestrière is te verdelen in drie skigebieden: Banchetta, Sises en Fraitève. De eerste twee vormen samen het skigebied van Sestrière en zijn direct vanuit het centrum met de lift te bereiken. Fraitève is de spil en heeft verbinding met het skigebied La Via Lattea. Het gezellige uitgaansleven zorgt ervoor dat je na een dag op de pistes ook een zeer geslaagde avond heeft in Sestrière. Wist je trouwens dat Sestrière één van de beste kunstsneeuwinstallaties van de Alpen heeft? Zorgen maken over de sneeuw hoef je hier het gehele wintersportseizoen niet.

Wintersport Sestrière - Voordelig met Bizztravel
Wil je ook genieten van een uitstekende wintersport in Sestrière? Dat kan bij Bizztravel! Kies jouw accomodatie en geniet van een welverdiende vakantie.

Populaire bestemming bij de volgende reizigers

Vrienden Stellen