Wintersport 2017/2018 boeken - Skivakantie incl. skipas | Bizztravel
0900-9350 lokaal tarief

EERLIJKE PRIJZEN bij ons inzicht in alle verplichte kosten

Wintersport

  • Al vanaf € 89,- op wintersport
  • Altijd inclusief skipas
  • Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Zwitserland

1238 Wintersport vakanties

Toon alle vakanties
Wintersport: de sportiefste vakantie van het jaar
Een vakantie vol sportiviteit, heel veel plezier en gezelligheid, maar vooral een vakantie waarop u zeker volop geniet, dat is een wintersportvakantie! En daar zorgen wij voor! Niet voor niets is Bizztravel uitgegroeid tot dé wintersportspecialist met ruim 30 jaar ervaring! Bizztravel staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

De beste accommodaties geselecteerd in 4 toplanden

Chalet, appartement, hotel of pension, volop mogelijkheden. Van 1 tot 5 sterren, van een paar honderd meter naar de piste tot een appartement op de piste, een hotel met elke dag een heerlijk ontbijt tot een hotel met een compleet all inclusive programma, luxe met vele faciliteiten of eenvoudig maar keurig ingericht. Onze inkopers zijn wekenlang onderweg geweest om in uw favoriete bestemming de beste accommodaties te contracteren. Wij bieden reizen aan naar Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Zwitserland. Frankrijk heeft de grootste skigebieden ter wereld. In Oostenrijk vindt u de echte gemütlichkeit, in Italië die romantische dorpjes en Zwitserland staat voor degelijk en kwaliteit. Kijk snel wat bij u past en boek uw favoriete wintersportvakantie.

Altijd inclusief skipas en eerlijke prijzen

Alle wintersportvakanties van Bizztravel zijn altijd inclusief skipas. Hierdoor kunt u direct de piste op en gaan skiën. Het scheelt u ook nog eens veel euro’s in vergelijking met de prijs ter plaatse en dat is wel zo fijn! Bizztravel koopt de skipassen namelijk in grote aantallen in en bovendien kunt u de skipas vaak nog uitbreiden met een extra dag of met een skipas voor een groter skigebied. Let altijd scherp op de skipas als u reizen vergelijkt. Niet alle aanbieders hebben de skipas inclusief. We willen voorkomen dat goedkoop uiteindelijk duurkoop blijkt te zijn.

De prijzen op onze website zijn transparant. Alle verplichte kosten zoals reserveringskosten, calamiteitenfonds, eventuele toeristenbelasting en verplichte schoonmaakkosten zijn al in de prijs verwerkt. U komt dus achteraf niet voor verrassingen te staan. Het kan zijn dat u een deel van deze kosten pas ter plaatse hoeft te betalen, dit wordt vermeld in de kassabon, aan de rechterkant van de website. Bizztravel biedt u daarnaast ook nog eens de laagste prijs garantie op uw materiaalhuur, les en uitbreiding skipas. Mooi geregeld dachten wij zo!

Veilig boeken

Wij willen u graag nog laten weten dat wij aangesloten zijn bij de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. Dit is de branchevereniging van bedrijven die het Thuiswinkel waarborg hebben, dit is hét keurmerk voor consumenten die producten en diensten kopen via catalogus, internet, post, televisie etc. U boekt en betaalt dus veilig via www.bizztravel.nl. Uw persoonlijke boekingsgegevens worden via een beveiligde verbinding naar Bizztravel verzonden en uw betaling kunt u eenvoudig en veilig via iDeal doen.

Beginnen met wintersport


U gaat voor het eerst op wintersportvakantie maar u weet eigenlijk niet waar u heen wilt of wat u kunt verwachten van zo’n vakantie. Wel weet u dat een wintersport een vakantie is met sporten, gezelligheid en iets wat men après-ski noemt. Speciaal voor de startende wintersporter hebben we een 7 stappenplan ontwikkeld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan en voorbereid op reis kunt. Lees er alles over op de beginnerspagina. En geloof ons, als u eenmaal een keer geweest bent, wilt u ieder jaar!


Bizztravel wenst u veel plezier met het kiezen van uw ideale wintersportvakantie.