[LOCATION_PAGE_META_TITLE_REGION]
[MASTER_HEADER_PHONENUMBER] [MASTER_HEADER_PHONENUMBER_COST]

[HOME_PAGE_USP_TRUSTMARK_TITLE]

La Forêt Blanche

Afwisselend skigebied voor families

  • 180 kilometer aan piste
  • Gebied voor beginnende en gevorderde skiër
  • Volop activiteiten

24 [SECTION_WINTERSPORT_TITLE] [RESULT_FOUND_SEARCH_HOLIDAYS] [DESTINATION_OTHER_DESTINATION_TO] La Forêt Blanche

[SEARCH_SHOWALL_SEARCH]
La Forêt Blanche is een mooi, zuidelijk gelegen, zonnig skigebied dat zich bevindt tussen de 1650 en 2750 meter hoogte. Het gebied bestaat uit de pistes van de 2 plaatsen Vars en Risoul en heeft totaal 180 kilometer aan piste. Op 1900 meter vind je de route die de 2 dorpen Risoul en Vars met elkaar verbindt, leuk om deze tocht eens te maken. Een groot deel van de pistes zijn (redelijk) eenvoudig, wat dit gebied tot een perfecte bestemming voor families en de beginnende skiërs maakt. Natuurlijk hoeven de gevorderde skiërs zich niet te vervelen, want wist je dat La Forêt Blanche over de snelste piste ter wereld beschikt? Op de ‘Ski de Vitesse’ worden vele wedstrijden gehouden en je kunt hier ook je snelheid testen. Verder zijn er voldoende off-piste mogelijkheden voor de echte skiërs onder ons. Snowboarders komen zeker niets te kort in dit skigebied. Je vindt er namelijk 2 funparks, een halfpipe en een boardercross. Dit wordt samen ook wel ‘Surfland’ genoemd.

Ook naast het skiën voldoende mogelijkheden
Wat dit gebied naast het skiën en snowboarden zo gezellig maakt is dat er het hele jaar door verschillende evenementen en activiteiten georganiseerd worden voor jong en oud. Denk hierbij aan muziekfestivals, een wintertriatlon aan het einde van het seizoen, raquette tochten of maak eens een winterwandeling door dit prachtige gebied.  Wanneer je op zoek bent naar een afwisselend gebied voor je wintersport met vrienden of juist met je gezin, in La Forêt Blanche zit je op de goede plek.

Wintersport La Forêt Blanche - Voordelig met Bizztravel
Wil je voordelig op wintersport naar La Forêt Blanche? Boek dan bij Bizztravel! Wij hebben een uitgebreide selectie van accommodaties voor ieder reisgezelschap.

[SKIAREAINFORMATION_TITLE]

Piste Info Image

[SKIAREAINFORMATION_USP_TITLE]

  • 7 snowparks
  • off-piste mogelijkheden
  • Boardercross
  • 1 slalom piste

[DESTINATIONS_SKI_RENTAL_TITLE]

[DESTINATIONS_SKIPASS_LINK]
[DESTINATIONS_SKIPRICES_LINK]

[GROUPTRAVEL_PHOTOS] La Forêt Blanche

Images
Images
Images
Images
Images
Images
Images
Images
[[MORE_PHOTOS_TITLE]]

[DESTINATION_REVIEWS_TAB_NAME] La Forêt Blanche

[DESTINATION_OVERVIEW_RATINGS_LINK]