Wintersport Italië - Skivakantie incl. Skipas | Bizztravel
0900-9350 lokaal tarief

EERLIJKE PRIJZEN bij ons inzicht in alle verplichte kosten

Wintersport

Italië

De winterzon van de Italiaanse Alpen

  • Voor wie eens wat anders wil
  • Romantische Italiaanse dorpen en prachtige pistes
  • Dolomiti Superski met maar liefst 1220 kilometer piste

92 Wintersport vakanties naar Italië

Toon alle vakanties
Skiën onder een warme winterzon in de Italiaanse Alpen
Wil je dit jaar op wintersport naar Italië? Een fantastische keus! De meeste mensen denken niet gelijk aan Italië als ze op wintersportvakantie gaan. Dit is echter geheel onterecht. De zonnige ligging aan de zuidkant van de Alpen maakt een wintersport in Italië juist extra aantrekkelijk. Dit in combinatie met de gezellige berghutten waar de typische Italiaanse sfeer heerst en je hebt een unieke skivakantie.

Wintersport in Italië: volop variatie en heerlijke rust
Skiën in Italië betekent variatie. Door de aaneenschakeling van talloze gebieden maak je geweldige tochten en word je niet gedwongen om hele dagen dezelfde afdaling te nemen. Val Gardena is met 1220 kilometer het grootste gebied van Italië en ook in La Via Lattea hoef je je geen moment te vervelen. Italië is door de moderne sneeuwkanonnen zeer sneeuwzeker, zodat je zelfs in het voor- of het naseizoen heerlijk kunt skiën of snowboarden. En ben je door de kinderen gebonden aan de schoolvakanties? Geen probleem! Omdat Italië nog niet ontdekt is door het massatoerisme, zijn lange wachttijden bij de skiliften vrijwel niet aan de orde. Zorgen maken over onnodige verveling bij de kids, is dus niet nodig.

Italië: ook een zeer geschikte bestemming voor langlaufers en wandelaars
Naast skiërs en snowboarders komen ook langlaufers prima aan hun trekken in Italië. Het land beschikt over mooie en lange loipen. In de streek Val di Fassa vind je zelfs een van langste van de Alpen! Veel van deze loipen banen zich een weg door de authentieke Italiaanse dorpjes, zodat je naast het prachtige landschap ook geniet van het heerlijke Italiaanse dorpsleven. Deze dorpjes zijn tevens een prima uitvalsbasis voor een gezellig kopje koffie of een uitgebreide Italiaanse lunch. Zo'n typische Italiaanse lunch mag je ook absoluut niet overslaan tijdens je wintersportvakantie in Italië.

Wintersport Italië - voordelig met Bizztravel
Wil je ook een fantastische wintersport ervaren in Italië? Boek dan bij Bizztravel! Bekijk ons schitterende aanbod van accommodatie en geniet van een onvergetelijke wintersportvakantie.

Foto's Italië

Images
Images
Images
Images
Images
Images
Images
Images
[MEER FOTO'S]