Wintersport Arlberg - Skivakantie incl. Skipas | Bizztravel
0900-9350 lokaal tarief

EERLIJKE PRIJZEN bij ons inzicht in alle verplichte kosten

Arlberg

Sneeuwmekka van de Oostenrijkse Alpen

  • Ruim 260 kilometer piste
  • Spectaculaire afdaling naar Zürs
  • Bruisende après-ski

8 Wintersport vakanties naar Arlberg

Toon alle vakanties
Het skigebied Arlberg wordt gevormd door St. Anton am Arlberg, St. Christoph, St. Jakob, Lech, Oberlech, Zürs en Stuben en staat bekend als het sneeuwmekka van de Alpen. Het uitgestrekte gebied ligt op de grens van de Oostenrijkse provincies Vorarlberg en Tirol. Arlberg is een zeer gevarieerde skiregio met sneeuwzekere pistes en een groot liftennetwerk. De westelijke helft van het skigebied strekt zich uit over de dorpen Lech, Oberlech, Zürs en het gehucht Zug. Lech en Zürs zijn de bakermat van het moderne skiën. In 1906 werden in Zürs de eerste skilessen gegeven en 1937 werd Oostenrijks eerste sleeplift hier in gebruik genomen.

Nu staan deze dorpen vooral bekend als de wintersportbestemming voor de jetset en diverse koningshuizen, waaronder de Nederlandse. De oostelijke helft is te bereiken vanuit St. Anton am Arlberg met de buurdorpjes St. Jakob, St.Christoph en Stuben, dankzij een skibus verbinding.
Het gebied heeft in totaal 340 kilometer pistes, alles is met één skipas te bereiken. De conditie van de pistes is doorgaans uitstekend, vrijwel altijd zijn dalafdalingen mogelijk. St. Anton heeft voldoende mogelijkheden voor de liefhebbers van blauwe pistes. Fanaten van zwarte pistes of off-piste skiërs worden ook in St.Anton het beste bediend. Het hoogste punt van Arlberg is Vallugagrat met een hoogte van 2811 meter. Ervaren skiërs en snowboarders kunnen hier met een berggids een spectaculaire afdaling maken naar Zürs. Naast de vele skimogelijkheden kent het Arlberg gebied ook een bruisende apres-ski. Vooral in St. Anton am Arlberg, valt ’s avonds veel te beleven. Vervelen zul je je hier dan ook niet!

Wintersport Arlberg - Voordelig met Bizztravel
Eindeloos genieten van een schitterende wintersport in Arlberg? Boek dan vandaag nog je vakantie bij Bizztravel!

Skigebied Arlberg

Piste Info Image

Kenmerken skigebied:

  • Rodelbaan (4km)
  • Langlaufloipe (40km)
  • Funpark

Skihuur, -les en -pas

Prijs altijd inclusief skipas
› Bekijk de prijzen

Foto's Arlberg

Images
Images
Images
Images
Images
Images
Images
Images
[MEER FOTO'S]

Ratings & Reviews Arlberg

Meer reacties & reviews