Wintersport St. Anton am Arlberg - Skivakantie incl. Skipas | Bizztravel
0900-9350 lokaal tarief

EERLIJKE PRIJZEN bij ons inzicht in alle verplichte kosten

St. Anton am Arlberg

Gezelligheid tot in de nachtelijke uurtjes

  • Alle geneugten van een internationaal skigebied
  • Van oudsher internationaal ontmoetingspunt van de skisociety
  • Aantrekkelijke charme en uitstekende sfeer

8 Wintersport vakanties naar St. Anton am Arlberg

Toon alle vakanties
Skigebied St. Anton am Arlberg, modern met tal van mogelijkheden
St. Anton am Arlberg is één van de meest bekende wintersportoorden van Oostenrijk. Naast gigantische bergtoppen biedt deze streek alle geneugten van een internationaal wintersportgebied.
De Arlberg is rijk aan historie. Hier is wintersport uitgevonden en tegenwoordig schaart St. Anton am Arlberg zich tussen de grote namen. Samen met de plaatsen St. Christoph en Stuben vormt het één van de beste skigebieden van Oostenrijk.
St. Anton is een internationale wintersportplaats met allure; de wintersport staat hier hoog in het vaandel. Het dorp bestaat uit gemoedelijke hotels en pensions, verfijnde restaurants en een levendig en sfeervol centrum. In St. Anton is altijd iets te doen, van evenementen tot internationale ski- en snowboardwedstrijden. Het skigebied, is uiterst modern. Snelle, comfortabele liften brengen je naar de grotendeels boven de boomgrens gelegen skihellingen die veelal pittig rood en blauw zijn. Daarnaast vind je op de steile bergen ook tal van serieuze zwarte afdalingen waar je echt wel even moeite voor moet doen om ze te bedwingen. Voor de off-piste liefhebber is St. Anton een freeridemekka. Heupdiepe poedersneeuw is hier geen uitzondering!

St. Anton am Arlberg: dorpse traditie in combinatie met internationale flair
Naast skiën kun je hier ook snowboarden. Bij Rendl ligt een funpark met een halfpipe van 40 meter. Ook voor de langlaufer heeft St. Anton genoeg te bieden. Er zijn loipes langs de oever van de Rosanna. De Loipe Verwall in dit gebied staat zelfs bekend als één van de mooiste van Oostenrijk. De nachtelijke uurtjes moet je beslist meegemaakt hebben in St. Anton am Arlberg. Vooral in het centrum valt veel te beleven. Mooserwirt, Piccadilly en Krazy Kanguruh zijn daarbij populaire gelegenheden waar je ongetwijfeld geen genoeg van krijgt.
Wist je trouwens dat St. Anton am Arlberg van oudsher een internationaal ontmoetingspunt van de skisociety is? Hier wordt de dorpse traditie vermengd met internationale flair zodat er een aantrekkelijke charme en uitstekende sfeer ontstaat.

Wintersport St. Anton am Arlberg - Voordelig met Bizztravel
Wil je deze winter ook genieten van een fantastische wintersport in St. Anton am Arlberg? Boek dan je vakantie bij Bizztravel!

Skigebied St. Anton am Arlberg

Piste Info Image

Kenmerken skigebied:

  • Rodelbaan (4km)
  • Langlaufloipe (40km)
  • Funpark

Skihuur, -les en -pas

prijs altijd inclusief skihuur
Prijs altijd inclusief skipas
Skiles vanaf
› Bekijk alle prijzen van de skihuur, de skipas en de skiles in St. Anton am Arlberg

Foto's St. Anton am Arlberg

Images
Images
Images
Images
Images
Images
[MEER FOTO'S]

Ratings & Reviews St. Anton am Arlberg

Meer reacties & reviews